Kepenų valymas su „ Liver Shield“ – papildai kepenims sportuojantiems

„Liver Shield“ yra maistas sportui, kuris nugali visus kitus panašius rinkoje esančius maisto papildus.

„Liver Shield“ yra unikalus tuo, kad tik šiame papilde esantys ingredientai gali padėti sumažinti kepenų enzimų kiekį ir apsaugoti nuo toksinų, kurie atsiranda dėl įvairių vaistų, tokių kaip per burną vartojami steroidai, vartojimo. Kadangi labai gerai suprantame, koks svarbus yra kepenų valymas, todėl nusprendėme įtraukti ypatingą polieno fosfolipidų matricą tam, kad būtų padidintas bioprieinamumas ir absorbcija, kuri susideda iš daugelio svarbių B grupės vitaminų, tokių kaip vitaminas B12 (metilokobalaminas). Dėl to „Liver Shield“ yra maisto papildas sportuojantiems, kuris veikia nedelsiant ir ne tik padeda treniruočių metu, bet ir garantuoja tinkamą energijos kiekį, taip pat skatina detoksikaciją.

Geriausius kepenų valymo rezultatus pasieksite, naudodami „Liver Shield“, kuris yra novatorius šioje srityje. Nelaukite, kol Jus aplankys kepenų skausmas ar kepenų ligų požymiai – iš anksto užkirskite tam kelią. Gerkite po vieną kapsulę du kartus per dieną su maistu. Kai esate veikiamas streso ar kai Jūsų organizme yra padidėjęs toksinų kiekis, galite vartoti po dvi kapsules du kartus į dieną. Dozę galima pakeisti pasikonsultavus su sveikatos priežiūros specialistu.

Jeigu nežinote, ar šie maisto papildai yra tinkami jūsų organizmai, visada galite pasikonsultuoti su apie tai išmanančiais specialistais. Apie sporto papildus, jų naudą ir vartojimą tikrai išmano daugelis sporto trenerių, taip pat dietologai, todėl konsultuotis galite pas juos. Kita verta apie papildus tikrai supranta juos parduodančiose įmonėse dirbantys specialistai, todėl konsultacijos galite kreiptis dar pirkdami patį papildą. Šie specialistai jums patars ne tik kuris maisto papildas yra tinkamiausias, bet ir kaip juos vartoti kartu, norint nepakenkti organizmui.

Norite įsigyti papildų sportui? Tai galite padaryti šioje elektroninėje maisto papildų parduotuvėje: https://apolonopapildai.lt/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top