Kaip sodinti vaistažoles?

Drąsiai galima sakyti, kad būtent vaistažolės yra vienas reikalingiausių dalykų mums visiems. Visų pirma, tai yra gamtos dalis, taigi mes gauname tai, kas yra visiškai natūralu. Tačiau ir tai dar ne viskas: vaistažolių arbatas verta naudoti kaip prevencinę priemonę tam, kad stiprintume savo imunitetą bei mažintume tikimybę susirgti įvairiomis ligomis. Tačiau ir tai – dar ne viskas: šios arbatos gali mums padėti ir tuomet, kai jau sergame. Na, ir, žinoma taip pat reikia pasakyti, kad būtent iš vaistažolių galime pasigaminti ypač įvairius antpilus ir nuovirus, kurie gali padėti ypač įvairiais atvejais. Tačiau tam, kad galėtume mėgautis visa ta nauda, kurią mums ir suteikia vaistažolės, reikia akcentuoti, kad visų pirma, turime turėti vaistažolių. Jų galime gauti keliais būdais: įsigyti jau paruoštų arbatų, kurios parduodamos įvairiose parduotuvėse bei vaistinėse, taip pat galime jas rinkti laukuose ar miškuose, o taip pat galime pasisodinti ir patys. Šis variantas yra ypač aptrauklus tuo, kad, jei patys pasisodinsite, tai vėliau jums nreikės niekur eiti, kad galėtumėte susirinkti vaistažoles – pakaks išeiti į kiemą, sodą ar daržą. Tačiau, kaip jas sodinti? Yra keli svarbūs akcentai, kuriuos reikia prisiminti.

Visų pirma, svarbu atminti, kad kiekviena vaistažolė turi savo sėjos laiką, taigi, jums reikėtų nuspręsti, kokias vaistažoles norite sodinti ir tuomet pasidomėti, koks laikas yra geriausias jos sodinimui. Tačiau ir tai – dar ne viskas: jei norite kuo anksčiau sulaukti derliaus, tai sodinkite šiltnamyje.

Tačiau ir tai – dar ne viskas: jei planuojate sodinti nedidelį vaistažolių kiekį, tai tuomet galite sodinti tiesiog į vazoną – bus ir praktiška, ir labai gražu. Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad turėtumėte pasidomėti, šalia kokių augalų gali būti sodinamos jūsų pasirinktos vaistažolės.
Daugiau info galite rasti http://www.4in.lt/namai/sodas-darzas/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top