Ar galima auksinius auskarus nešioti kasdien?

Ar galima auksinius auskarus nešioti kasdien?

Auksas šimtmečius buvo siejamas su prabanga ir turtais. Dėl jų kilo daug muštynių. Jis vis dar neišėjo iš mados ir žavi daugelio moterų vaizduotę. Auksiniai papuošalai gali būti itin gražūs – daug kas priklauso nuo savininkės, jos grožio ir gebėjimo juos nešioti. Prie klasikinių apdarų ji spindi ir tampa gražesnė, o su kičiniais dar labiau pabrėžia blogą žmogaus skonį. Auksas nemėgsta konkurencijos, bet puikiai sutaria su brangakmeniais. Jo nederėtų derinti su sidabriniais ar kitais ne tokiais kilniais papuošalais.


Nėra vieno universalaus kasdienių auskarų patarimo, kuris tiktų kiekvienam iš mūsų. Papuošalų pasirinkimas priklauso nuo individualių poreikių ir gyvenimo būdo. Tačiau papuošalų rinkoje rasite auskarų tipų, kurie yra ypač patogūs ir puikiai tinka kasdieniam naudojimui.


Prie ko derinti auksinius auskarus?


Papuošalai turi puikiai derėti prie aprangos. Maži, subtilūs 585 aukso auskarai su deimantais bus universalus pasirinkimas kiekvienai dienai. Juos galite derinti, pavyzdžiui, prie džinsų ir marškinių. Ypatingai tiks biure, nepamirškite, kad jie būtų gležni ir maži. Jie puikiai derės prie švarko, baltų marškinių ir elegantiškų kelnių. Taip pat galite juos dėvėti su paprasta, prislopintos spalvos suknele. Jei mėgstate raštuotus ir spalvingus drabužius, rinkitės auksines rinkutes. Gera idėja būtų auksiniai, dideli apskritimai be papildomų dekoracijų arba ploni, kabantys. Savo ruožtu minimalistinio stiliaus atveju puikiai tiks auksiniai auskarai su įdomiais aksesuarais, pavyzdžiui, akmenimis.


Raktas į sėkmingą auksinių papuošalų nešiojimą yra saikas


Mažais kiekiais auksas parodo savo kilnumą ir suteikia elegancijos bet kokiam paprastam stiliui. Jei vienu metu nešiosite per daug papuošalų, papuošalai nebe atrodo brangūs, o rodo skonio trūkumą. Minimalizmas geriausiai tinka kasdieniam stiliui.


Papuošalai gali pabrėžti figūros privalumus arba sutrikdyti figūros proporcijas. Mažos moterys turėtų dėvėti vienodai mažus auksinius papuošalus, o stambesnės moterys gražiai atrodys su didesniais auskarais.


Auksas mėgsta tiek šiltų, tiek šaltų spalvų draugiją. Jis puikiai dera su tokiomis spalvomis kaip juoda, balta, smėlio, tamsiai mėlyna, ruda ir visos pastelinės spalvos. Puikiai dera prie įdegio, todėl verta nešioti, ypač vasarą, kai oda būna auksinės spalvos.


Pažinkite naujus atspalvius


Papuošalams gaminti naudojamos keturios aukso rūšys: raudona, geltona, rožinė ir balta. Spalvų skirtumas priklauso nuo lydinyje naudojamų metalų. Geltonasis auksas yra populiariausias, tačiau verta atkreipti dėmesį ir į kitus tipus. Rožinė ir balta yra tikrai subtilesnė nei gerai žinoma geltona versija. Pirmasis turi švelniai rožinį atspalvį, o antrasis primena sidabrinį. Raudona, kurioje yra daugiausia vario yra opalinė, tampa raudona ir ruda. Jei norite paįvairinti kasdieninį stilių, parduotuvėje verta paieškoti kitų spalvų variantų.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top