Ar ultragarsas kenkia vaisiui?

Kaip žinia, kūdikėlio laukimas yra iš tiesų ypatingas periodas gyvenime. Belieka tik pridurti, kad būtent šiuo etapu, besilaukiančios moterys ne tik išgyvena pačias įvairiausias emocijas, bet ir taip pat gerokai pasikeičia kasdienybė: ne tik sumažinamas darbų krūvis, bet ir taip pat – daugiau dėmesio skiriama sveikatos puoselėjimui bei poilsiui. Žinoma, daug dėmesio skiriama ir domėjimuisi apie belaukiantį naują gyvenimo etapą. Taip pat nesunku pastebėti, kad į dienotvarkę tenka įtraukti ir labai įvairias procedūras. Viena iš jų yra ir tyrimas ultragarsu. Belieka tik pridurti, kad daugeliui moterų būtent nėštumas yra tas dalykas, kuomet pirmą kartą tenka atlikti tokio pobūdžio tyrimą. Taigi, nieko keista, kad norisi apie tai sužinoti šiek tiek daugiau. Kyla pačių įvairiausių klausimų, o vienas iš jų yra toks – ar ultragarsas kenkia vaisiui?

Taigi, atsakant į šį svarbų klausimą, reikia akcentuoti, kad nėra jokių mokslinių duomenų, kurie patvirtintų apie tai, kad tyrimas ultragarsu galėtų būti kenksmingas vaisiui. Be to, svarbu akcentuoti, kad toks tyrimas tikra nėra atliekamas dažnai – jei viskas klostosi gerai , tai tyrimas ultragarsu yra atliekamas vos du kartus per visą nėštumą.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad labai svaru atlikti ne tik šį tyrimą, kada to reikia, bet ir taip pat – pakeisti savo gyvenimo būdą, kad būtų užtikrintos kuo geriausios sąlygos vaisiui. Taigi, jei moteris turėjo žalingų įpročių, labai svarbu, kad jie būtų nutraukti vos tik bus sužinojote apie nėštumą. Dar daugiau, taip pat svarbu, kad būtų pradėti naudoti reikiami maisto papildai. Daug dėmesio reikėtų skirti ir mitybai – ji turi būti sveika ir subalansuota. Dar daugiau informacijos galima rasti http://www.4in.lt/medicina/ultragarsiniai-tyrimai/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top