muzika padeda atsipalaiduoti

Vienas iš seniausių instrumentų, kuris padės atsipalaiduoti ir keliauti savęs pažinimo link

Fleita yra medinis pučiamųjų instrumentas ir vienas seniausių instrumentų pasaulyje. Anksčiausia fleita buvo atrasta prieš 37 000 metų. Ji buvo pagaminta iš mamuto, dramblio kaulo. Dabar labiausiai paplitusi medinė fleita ir bambuko fleita, kurios garsas sukuriamas pučiant ir taip išgaunant garsą.

Šis instrumentas savo lengvu, erdviu, „išsklaidytu“ garsu, panašiu į paukščio dainavimą, priklauso medžio pučiamųjų grupei

Mūsų parduotuvėje rasite vadinamųjų Meilės fleitų, kurios yra unikalus ir išskirtinis produktas, jas galite rasti čia: https://soundmystery.com/lt/. Šias fleitas Šiaurės indai sukūrė seniai, dėl to jos yra archajiškos ir įdomios šių dienų žmogui. Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti HIGH SPIRIT fleitą, pagamintą istoriniame Patagonijos mieste, Arizonoje. Fleitos yra pagamintos iš unikalios medienos kokybės, kurioje galime pastebėti meistriškumo ir stiliaus. Kiekviena fleita yra komponentas, pagamintas iš medžio, kuris kiekvieną iš mūsų suartina su gamta, nes medis – gamtos simbolis.  Mes galime jums pasiūlyti HIGH SPIRIT fleitas, pagamintas iš ispaniško kedro, aromatinio kedro ir riešutmedžio medienos.

Remiantis senovės graikų mitologija, jo išradimas buvo Adalis, Hefaisto sūnus. Galbūt jokie kiti instrumentai nebuvo keisti ir tobulinti. Iš pradžių buvo du variantai-horizontali  ir vertikali fleita. Šios dvi rūšys labai skiriasi viena nuo kitos ne tik išvaizda, bet ir garso sukūrimo būdu.

Fleitos garsas primena magiją, kuri padeda pažinti save

Vidutiniame registre gimsta nuostabiai gražūs garsai – neįprastai aiškūs ir skaidrūs, o tokius garsus gali išmokti skleisti kiekvienas. Galima teigti, jog  fleita turi ypatingą vietą daugelio tautų tautosakoje ir pasakose, ji dažnai turi mistinių savybių. Melodingas fleitos garsas patyrusių muzikantų rankose gali ne tik suteikti estetinį malonumą, bet ir paprasčiausiai nustebinti savo išraiškingą ir skverbiančią muziką, kuri atrodo nukrenta tiesiai mūsų širdyse. Minkštas ir melodingas fleitos garsas gali būti prieglobstis mūsų ausimis, taip pat toks garsas gali suminkštinti širdį ir sukelti geriausius ir lengviausius jausmus, kurių neįmanoma pamiršti. Fleitos garsai užburia, norisi klausytis ir nerti į natų ir savęs pažinimo gelmes.

Scroll to Top