Kodėl odontologijos klinikai naudinga valdyti gydytojų darbo grafikus? Ką svarbu žinoti?

Šiuo metu tenka daug laiko praleisti kol pavyksta greitai užsiregistruoti pas gydytoją odontologą, nes prasidėjus COVID-19 pandemijai daugeliui gydymo įstaigų, tame tarpe ir odontologijos klinikų teko riboti klientų srautus, taikant griežtus saugumo reikalavimus arba iš vis sustabdyti savo veiklas. Atlaisvinus karantino reikalavimus darbo padaugėjo ir suintensyvėjo klientų srautai, dėl to labai svarbu odontologijos klinikoms sudėlioti specialistų grafikus taip, kad galėtų maksimaliai patenkinti pacientų poreikius ir efektyviai valdyti darbo apskaitą.

Jei dar svarstote ar verta įsidiegti savo odontologijos klinikoje išankstinę klientų registravimo sistemą, tai tikrai nedelskite, nes jos dėka galite optimizuoti savo darbo procesus ir pagerinti ne tik klientų registraciją, bet ir darbuotojų darbo apskaitą. Įvedus darbuotojo pavardę sistemos paieškos lange, galėsite matyti jo užimtumą, darbo valandas, atostogų grafiką. Tad jei klientas praneša, jog negalės atvykti numatytu laiku, jūs galite patogiai integruoti į atsiradusį „langą“ ir pasiūlyti jam kitą patogų laiką. Taip neprarandamas darbo efektyvumas, o ir klientas lieka patenkintas, jog turės galimybę gauti reikalingas paslaugas.

Svarbu žinoti, tai, kad darbo laiko apskaita, galima tiesiogiai susieti su buhalterinės apskaitos programa, kuri padės lengvai matyti darbo užmokestį, atostoginius, valdyti išlaidas, pajamas bei stebėti klinikos pelną. Tokią sistemą yra lengva valdyti ir ja paprasta naudotis bei apmokyti kitus darbuotojus. Taip pat galima ja naudotis ir savo išmaniajame telefone, patogiai prisijungus prie savo paskyros. Tai itin patogu, nes galima matyti savo grafiką ar kolegų užimtumą ir visą kitą reikalingą ir aktualią informaciją, padėsiančią efektyviai valdyti darbo procesus. Sužinokite apie šią registracijos sistemą daugiau.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top