Oftalmolgai Vilniuje

Regos korekcijos eiga

Daugybė žmonių kenčia nuo mažesnių ar didesnių akių problemų, kurios vieniems sukelia diskomfortą, o kitiems net ir rimtas problemas. Sprendžiant įvairias akių problemas naudojami įvairiausi būdai, nuo akinių nešiojimo iki operacijos ar lazerio korekcijos. Pastaroji itin išpopuliarėjo pasaulyje kaip vienas veiksmingiausių sprendimų kovojant su įvairiausiomis regos problemomis.

Akių korekcija lazeriu pasaulyje jau propaguojame net 30 metų ir yra nuolatos tobulinama siekiant užtikrinti operacijos sėkmę bei paciento gerą savijautą. Populiariausias lazerio gydymas regos srityje, tai kovojant su toliaregyste, trumparegyste ar astigmatizma. Šios problemos yra dažniausiai aptinkamos ir sukelia nemalonų diskomfortą daugumai žmonių, todėl per daugybė metų ištobulėjo ir atliekamos nepriekaištingai.

Eiga

Žmonės, kurie nusprendžia akis gydyti lazeriu turi praeiti kelis svarbius punktus. Pirmasis – oftalmologo patikrinimas. Oftalmologija – medicinos sritis tirianti regą bei jos ligas. Specialistai įvairiausiais būdais atlieka išsamų akių ištyrimą, patikrindami rageną, matomumą bei kitus svarbius aspektus. Pagal tai okulistas gali nustatyti konkrečiam pacientui tinkamiausią procedūrą bei sudaryti individualų gydymo planą. Antras žingsnis – korekcija. Egzistuoja keli korekcijos būdai, kurie truputį skiriasi atlikimo metodais. Vienos korekcijos metu būna įpjaunama ragena ir po ja lazerio pagalba sutvarkoma tinklainė, kitas metodas nereikalauja jokio chirurginio prisilietimo ir atliekamas vien tik lazerio pagalba. Visais atvejais operacija trunka vos 10 min. Dauguma baiminasi, kad tai itin skausminga procedūra, tačiau naudojami specialūs nuskausminamieji akių lašai paverčia akį visai nejautria, todėl operacijos metu nejaučiamas joks skausmas ar kitas diskomfortas. Paskutinis žingsnis – naujo regėjimo mėgavimasis. Paprastai gijimo procesas trunka apie 12h, per kurias jaučiamas po operacinis jautrumas ir smėlio akyse pojūtis.  Nuo 12-48 valandų, priklausomai nuo naudojamo metodo, regėjimas visiškai atsistato ir nebejaučiami jokie sudirgimai. Po 3 – 4 dienų pacientas gali grįžti prie normalaus gyvenimo, tai yra vairuoti bei tęsti savo darbus.

Taigi, jei jaučiate vienas ir kitokias akių problemas, kurios daro blogą įtaką regėjimui ar sukelia diskomfortą – laukti ne rekomenduojama. Patartina kaip mat kreiptis į specialistus, oftalmologus, kurie galėtų nustatyti problemos židinį bei pritaikyti specialų gydymą konkrečiu atveju. Daugiau informacijos – Regos Centras.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top