Plaukimas baidarėmis – vienas iš būdų palaikyti sveiką gyvenseną

Šylant oram už lango, norisi savo aktyvų poilsį perkelti į gamtą. Gamtoje galima puikiai praleisti laiką linksminantis su šeima ar draugais, tačiau svarbu prisiminti ir apie sveiką gyvenimo būdą, todėl ir rekomenduotina sportuoti gamtoje. Vienas tokių būdų – plaukiojimas baidarėmis. Tai ne tik itin smagus laiko praleidimas, bet ir puiki viso kūno mankšta.

Plaukiojimas baidarėmis ypač stiprina viršutinius kūno raumenis (rankų, pečių ir nugaros sritys). Tokiu būdų šiose vietose galima ne tik sudeginti nereikalingą riebalinį sluoksnį, tačiau ir sustiprinti esamus raumenis. Maža to, plaukiojimo metu dirba ir kita raumenų grupė, kuriai priklauso pilvo raumenys (presas) bei kojos. Taip yra dėl to, kad plaukimo metu kūnas judinamas taip, kad būtų lengviau pasipriešinti vandens srovei, todėl tokiu būdu dirba visas kūnas. Šis sportas ir mankšta geri tuo, kad net esant itin karštai ir saulėtai dienai, sportuoti bus tikras malonumas, nes supantis vanduo ne tik užgrūdina ir padaro kūna stipresniu, tačiau ir puikiai atgaivina.
Taip kad nelaukite, suburkite šeimyną ar draugus, išsinuomokite keletą baidarių ir pasinerkite į nuostabius upės kraštovaizdžius bei mėgaukitės nuostabia kūno mankšta. Daugiau informacijos – baidarių nuoma.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top