Plaukelių šalinimas lazeriu ar fotoepiliatoriumi?

Aktyvus gyvenimo būdas suponuoja, jog puoselėdami savo grožį ir siekdami jaustis puikiai bei patogiai ieškome ilgalaikius rezultatus garantuojančių priemonių. Štai ir nepageidaujamų plaukelių šalinimas – retą moterį tenkina skustukas ar depiliacijos kremai, suteikiantys nors ir gerą, bet trumpalaikį efektą. Jau kuris laikas moterys aktyviai naudojasi plaukelių šalinimo lazeriu procedūra, taip pat sparčiai auga ir jos alternatyvos – fotoepiliacijos – poreikis. Kaip apsispręsti tiems, kurie svarsto: ką pasirinkti, plaukelių šalinimą lazeriu ar tofoepiliatoriumi?

Bene esminis procedūrų ir prietaisų skirtumas tas, kad lazeris yra medicinos srities prietaisas, kurio paskirtis iš pat pradžių buvo visai kita ir nė nesusijusi su nereikalingų plaukelių šalinimu. O fotoepiliatorius jau buvo kuriamas saugiam plaukelių šalinimui ir į idėjos įgyvendinimo procesą buvo įtraukti dermatologai.

Procedūros atlikimo vieta

Lazeriu plaukelių šalinimas gali būti atliekamas tik klinikoje ar grožio salone, todėl esate priklausomi nuo jų darbo laiko, strateginės vietos, kas riboja asmeninio laiko planavimą. Fotoepiliatoriai „Silk‘n“ yra pritaikyti naudoti namuose, todėl Jums suteikiama kur kas daugiau laisvės, nes procedūrų atlikimo laiką planuosite nepriklausomai, atsižvelgiant tik į rekomenduojamą jų atlikimo dažnumą. Maža to, „Silk‘n“ fotoepiliatoriai puikiai „sutaria“ su naujausiomis technologijomis, tad atsisiuntę į išmanųjį programėlę patogiai seksite progresą, rezultatus ir nepamiršite procedūrų.

Kaina

Plaukelių šalinimo lazeriu procedūros kaina aukšta, o įsigiję fotoepiliatorių jį naudosite daug kartų, todėl vienos procedūros savikaina bus neįtikėtinai maža.

Saugumo kriterijus

Abu prietaisai yra saugūs, jei naudojami tinkamai. Tik, kaip minėjome, lazeriu procedūras turi atlikti specialistai, o fotoepiliatoriumi naudotis galima namuose. „Silk‘n“ fotoepiliatoriai orientuoti į saugų ir patogų jų naudojimą – turi odos spalvos jutiklius, akių apsaugą, nes įsijungia tik atsiradus kontaktui su oda.

Veikiamas odos plotas

Lazeris skleidžia itin siauro spektro bangas, tad vienu metu apdorojamas labai mažytis odos plotelis. Greičiausiai nė nereikia sakyti, kad labiausia tai paveikia laiko sąnaudas – procedūra trunka ilgokai. Fotoepiliatorius šiuo klausimu pranašesnis, mat yra modelių (pavyzdžiui, „Silk‘n Motion“), turinčių net apie 6 kv. cm. darbinį plotą, tad procedūros laikas trumpėja.

Įsigykite fotoepiliatorių internetu per 1 dieną

Skausmas

Procedūra lazeriu netiks turintiems jautrią odą ir nemėgstantiems skausmo, nes dėl lazerio veikimo principo ji yra skausminga. Fotoepiliatorius pagal šį kriterijų susišluoja visus laurus – procedūra neskausminga, nekelia jokio diskomforto, o šviesos impulsui sklindant juntama tik maloni šiluma.

Kurį variantą pasirinkti, priklauso nuo individualių poreikių ir galimybių, bet jei prioritetą teikiate efektyviam laiko planavimui ir ilgalaikiam rezultatui, skiriant nedaug išlaidų, „Silk‘n“ fotoepiliatoriai bus puikus pasirinkimas naudoti namuose.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top