Presoterapija

Vis dažniau galime išgirsti žodį presoterapija, kuris šiomis dienomis yra itin populiarus ir dažnai naudojamas. Tai vis labiau mėgstamos ir plačiai naudojamos procedūros pavadinimas. Presoterapija – tai yra tokia masažinio pobūdžio procedūra, kurios metu yra naudojamas tam specialiai skirtas kompresinis aparatas. Jis veikia vibruodamas, taip suaktyvindamas limfos apykaitą. Ši procedūra yra tokia mėgstama, nes lengvu būdu yra koreguojamos norimos kūno linijos, naikinamas celiulitas, malšinamas patinimas, gerinama kraujotaka bei skatinamas perteklinis vandens kiekis organizme.
Taigi ne paslaptis, kad ši procedūra yra mėgstama dėl daugelio dalykų, tačiau svarbiausias iš jų yra tai, jog ši procedūra yra visiškai neskausminga. Nereikalauja kentėti alinančių skausmų ar patirti nemalonių pojūčių. Priešingai, atliekant tokią procedūrą, žmogus jaučiasi atsipalaidavęs, nusiraminęs. Presoterapija atliekama naudojant tam specialiai skirtus aparatus. Ant kojų, pilvo, rankų ar liemens yra užmaunami tam tikri aplikatoriai, kurie vėliau pradeda vibruoti, taip skleisdami slėgio bangas.
Ši procedūra yra sparčiai plintanti Lietuvoje, žinoma kaip neskausminga ir daug naudos atnešanti procedūra. Tačiau vis dar ne visi yra girdėję apie tokią aukšto lygio procedūrą. Žmonės dažnai bijo išbandyti ką nors naujo ir dar nepažinto, todėl tokiai procedūrai įsivažiuoti dar reikia laiko. Visi ją greit pamėgs, nes ji turi ypatingai daug pliusų.
Dėl įtemptų darbo krūvių tikriausiai ne visi galime atrasti laiko nuvykti pas specialistą, pasilepinti, pagerinti savo sveikatos būklę. Tačiau juk tai ne problema, nes presoterapijos aparatą jau galima įsigyti ir naudojimui namuose. Tai yra išties puikus dalykas, nes tokiu būdu skubantys sutaupys laiko, o ir atsipalaiduoti galės kada tik panorėję. Ilgainiui toks aparatas atsiperka, nes sąlyginiai vienos procedūros kaina sumažėja. Pirkdami šį aparatą, investuojate į savo sveikatos būklės gerinimą.
Nebūtina šios procedūros atlikti reguliariai, pavyzdžiui kiekvieną dieną ar bent jau kelis kartus į savaite, kad būtų juntama jos teikiama nauda. Tiesa sakant, jau po vienos procedūros yra juntami stiprūs rezultatai. Ženkliai pagerėja sveikata, jaučiamas lengvumas, sumažėjęs stresas, įtampa. Pagerėja ne tik fizinė, bet ir emocinė žmogaus būsena, jis tampa laimingesnis.

Scroll to Top