Limfodrenažas – kam jis skirtas?

Limfodrenažas arba dar kitaip, presoterapija yra sparčiai Lietuvoje populiarėjanti procedūra. Jos metu ant norimų kūno vietų yra užmaunami, pritvirtinami tam specialiai skirti aplikatoriai, kurie pradeda vibruoti ir skleisti tam tikras vibracijas. Tokia procedūra yra masažinio pobūdžio, atpalaiduojanti ir malšinanti skausmą, tačiau tai ne vieninteliai šios procedūros pliusai.
Limfodrenažas arba kitaip presoterapija yra skirta ir itin mėgstama tiek vyrų tiek moterų gretose. Nėra išskiriama viena lytis ar tam tikras amžius, kuriai ši procedūra būtų atliekama dažniau. Tiek vyrų tiek moterų gretose atsiranda tokių, kurie rūpinasi savo sveikata, nori išlikti jaunatviški ir nugyventi ilgą bei laimingą gyvenimą.
Vienas iš klientų itin mėgstamų šios terapijos privalumų yra tai, jos limfodrenažas be didelių problemų šalina celiulitą, tam tikrose vietose atsiradusias riebalų sankaupas, kraujotakos sutrikimą ar kojų patinimą, skausmą. Visa tai yra derinama su smūginės bangos terapija, tokiu būdu išgaunamas aukščiausios kokybės rezultatas.
Šiuo būdu yra koreguojamos norimos kūno vietos. Reguliariai atliekant šią terapiją, rezultatai yra neįtikėtini. Limfodrenažas suteikia galimybę pasiekti net pažeistas riebalų ląsteles, kad ir kaip giliai po oda jos būtų susikaupusios. Šiuo būdu jos išlaisvinamos ir koreguojama norima kūno dalis.
Šią terapiją galima derinti ir su kitomis procedūromis, tokiomis kaip įvairūs įvyniojimai. Galite savo kojas įvynioti naudingų medžiagų turinčiais tepalais. Atliekamos procedūros metu vibracija padės geriau ir lengviau jūsų organizmui įsisavinti reikalingas naudingąsias medžiagas, negu tik šiaip būtumėte savo kojas ištepti kokiu nors tepalu.
Limfodrenažo terapija ypatingai aktyvina kraujotaką. Padeda kraują varinėti kur kas greičiau. Todėl galėsite pamiršti šąlančias galūnes, kojas ar rankas. Pasirinkdami šią procedūrą, galėsite pamiršti amžina galūnių šalimą.
Ši procedūra tiesiog atpalaiduoja kojas po ilgos darbo dienos. Tai yra išties puikus atradimas, tiems žmonėms, kurie dirba stovimą darbą. Po šios terapijos jūs vėl galėsite pajusti lengvumą kojose, sumažinti kojų patinimą, padidėjusias kraujagysles.
Dar vienas, bet ne prasčiausias šios terapijos privalumas, kad ji puikiai tinka naudoti po trauminiam gijimui ar po operacijų. Ji spartina gijimą, mažina skausmą.
Be abejonės, yra ir tokių atvejų, kuomet reikėtų vengti tokios procedūros. Vienas iš jų yra jeigu jūsų limfmazgiai yra išpjauti, tokios procedūros metu jums galėtų skaudėti ar net atsiverti siūlės. Taip pat viena išimtis, jog nėštumo metu, aplikatoriai dedami tik ant kojų, nes kitu atveju išlieka galimybė pakenkti vaisiui.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top