Elektrostimuliacija

Vis dažniau žmonės skundžiasi įvairiais sąnarių, nugaros, kaulų ar raumenų skausmais, o ypač po traumų ar keičiantis orui. Specialistai dažniausiai pasiūlo žmonėms gydytis tradiciniais būdais, daugiau judėti, lankyti jogos treniruotes ar užsiimti kita veikla. Jeigu kankina stiprūs kelio, nugaros skausmai, tuomet eiti į masažus, paprašyti reabilitacijos. Bet ir yra ir kita išeitis — elektrostimuliatoriai skausmui malšinti. Tai naujausias technologijų radinys medicinoje, kuris dalis ne tik sumažinti skausmus, bet juos ir visiškai panaikinti. Tokį prietaisą galima įsigyti ir naudoti namuose arba nenorint leisti pinigų, pirma išbandyti porą kartų gydymo įstaigoje. Kadangi šis prietaisas yra toks veiksmingas žmogaus kūnui, tai jį pradėjo mėgti ir sportininkai bei atletai. Nes jis gali ne tik sumažinti raumenų skausmą bei atpalaiduoti, bet ir pagražinti kūno linijas. Tad elektrostimuliatoriai skausmui malšinti tinka ir sportuojant.

Daugelis žmonių nors kartą pajutę greitą elektrostimuliatoriaus poveikį sveikatą, skubą jį įsigyti ir naudoja šį prietaisą namuose. Juk jei netikėtai pradeda vėl skaudėti sąnarius ar nugarą galima iškarto pasinaudoti šiuo prietaisu ir nereikės be reikalo stovėti ilgose eilėse prie reabilitacinio kabineto. Taip yra sutaupomas laikas bei pinigai, o tuo pačiu atsipalaiduojama savoje aplinkoje. Dar paminint, kad nuo elektrostimuliacijos labai gerai auga raumenys.
Įdomu, kaip veikia elektrostimuliatorius?
Elektrostimuliatorius integruotais laidais perduoda elektros srovę į elektrodus, kurie turi tiesioginį kontkatą su žmogaus kūnu, taip elektra veikia tam tikras kūno dalis. Kadangi skausmas yra elektrocheminio pobūdžio, tai elektra jį blokuoja. Taip elektrostimuliatoriai skausmui malšinti ir padeda žmogui išvengti nemalonių pojūčių.
Elektrostimuliatoriai geriausiai malšina šiuos skausmus:
—Nugaros;
—Kelio sąnario, klubų;
—Galvos skausmus;
—Esant rimtoms ginekologinėms problemoms;
—Sumušimo skausmus;
—Skausmus kenčiamus dėl kraujo apytakos.
Tad jei kenčiate chroniška skausmą, būtinai kreipkitės į gydymo įstaigą bei įsigykite elektrostimuliatorių, kuris padės sumažinti jus varginančius skausmus.

Scroll to Top