Kvapų difuzorius AirNaturel

Aromaterapijos nauda

Iš užsienio šalių į Lietuvą atėjo kvepiančių žvakių mada, atrodo jog kiekvienuose namuose privalo jų būti. Išties jie suteikia jaukumo, o ir žvakių šviesa šildo ir ramina. Atrodo, kas čia tokio įspūdingo ir naudingo žmogui? Tačiau išsirinkus tinkamo kvapo žvakę galima išties padėti žmogaus psichikai. Yra tokia aromaterapija, kurios dėka išties daugelis žmonių pasveiksta nuo depresijos, arba ją sumažina. Kas tai? Aromaterapija yra gydimas kvapais, o dažniausiai ekologiškais eterniniais aliejais. Įvairūs smilkalai, žvakės, sinteniniai kvapai dažniausiai skleidžia tik kvapą, o eteriniai aliejai gali gydyti. Pirma galima pasinaudoti specialistu pagalba, o vėliau norint gydymo kursą tęsti namuose, galima ir aromaterapija namuose naudojant prietaisus.

Kokia viso to esmė? Aromaterapija namuose naudojant prietaisus gali suteikti fizinį, emocinį pasitenkinimą, psichologinę pagalbą. Nors tai nėra kažkoks gydymo metodas, kuris pakeistų medicininius medikamentus. Tačiau naudojant šį metodą profilaktikai galimas vidinis pagerėjimas, tiek mintims, o kartu ir organizmui. Aromaterapija namuose naudojant prietaisus yra veiksminga tuomet, kai gydoma kvepavimo takų uždegimai, sloga. Tuomet užtenka į aparatą įdėti eukalipto eterinio aliejaus ir kvėpuoti oru. Tuomet išties darosi lengviau kvėpuoti ir pasveikti. Šiuo papildomu gydymu galima naudotis ne tik namuose, bet ir automobilyje, darbe ar kitoje aplinkoje.

Kvapu difuzorius AirN aturel Diffusair (juodas) Ultragarsinis kvapų difuzorius AirNaturel DiffusairKvapų difuzorius Medisana AD 620

Kalbant trumpai apie pačius aliejus, tai jie skirtingai, priklausomai nuo kvapo gali veikti žmogaus organizmą. Tarkim naudojant eukaliptą, arbatmedį, citrusinį vaisių kvapą galima ne tik stiprinti imunitetą, bet ir palengvinti peršalimą, kosulį bei slogą. O tuo labiau kad tokie kvapai išties gerai nuteikia bei suteikia jėgų. Kalbant apie tai, kas ramina ir atpalaiduoja, tai nuo seno žinoma, kad levandų kvapas padeda norint lengvai bei gerai miegoti. Bet jeigu jus vargina slogi nuotaika ar trūksta jėgų, ypač po darbų ar esant blogam orui, tuomet jums tiks bergamotės eterinis aliejus, kuris aromaterapiją namuose naudojant prietaisus tiesiog pakeis.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top