blogas kvapas is maksties

Moteris trikdantis nemalonus kvapas iš makšties

Kiekviena moteris svajoja išlikti gaivi ir švari it ką tik po dušo ar vonios, tačiau dėl tam tikrų priežasčių, atsiradęs blogas kvapas iš makšties priverčia jas gėdytis ir slėpti šią problemą tiek nuo aplinkinių, tiek nuo pačios savęs. Ko ne kas dešimtą moterį vargina infekcinė liga – bakterinė vaginozė, sutrikdanti natūralią organų mikroflorą ir paskleisdama nemalonų kvapą. Žinoma, su atitinkamų priemonių bei kvalifikuotų sveikatos priežiūros specialistų pagalba viso to galima ir išvengti.

Blogas kvapas iš makšties atsiranda dėl moterims ypač dažnai pasitaikančios bakterinės vaginozės (BV) infekcijos pasekmė. Kaip teigia gydytojai, tai dažniausiai kankina moteris nėštumo metu bei reprodukcinį laikotarpį. Nors palyginti su kitomis ligomis bei infekcijomis, bakterinė vaginozė nėra pavojinga ir plintanti liga, tačiau jos gydymas yra būtinas, antraip nemalonus kvapas kankins dar ilgai.

Įprastą makšties mikroflorą sudaro mikroorganizmai, kurių santykinis pasiskirstymas sudaro normalią moters genitalijų būklę. Jiems pakitus, keisis ir kvapas tam tikrose zonose. Taip pat svarbu paminėti, kad įvairiais moters gyvenimo tarpsniais, makšties mikroflora taip pat skiriasi. Pavyzdžiui, mažos mergaitės bei menopauzės amžiaus moters situacijos yra kitokios.

Bakterijų kiekis moters genitalijose keičiasi priklausomai nuo fiziologinių dalykų, pavyzdžiui, nėštumo ar menstruacijų. Pirmiausia, pasikeitusi mikroflora atsispindi į žuvį primenančiame kvape iš makšties. Vėliau pakinta ir išskyros: jų kiekis, spalva. Taip pat blogas kvapas iš makšties gali atsirasti dėl dažnos lytinių partnerių kaitos, antibiotikų vartojimo, netinkamų higienos priemonių pasirinkimo ar kitų priežasčių.

Taigi, kad ir kaip nemalonu kartais jausti nemalonų kvapą, tai nereiškia nieko ypatingai blogo. Tačiau pasitelkus tinkamesnes priemones, galiu vėl būti gražinta švara ir įprastas kvapas.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top