svarstyklės

Svarstyklės ir jų neigiama įtaka žmogaus psichologijai

Kiekvienos moters (o dažnai ir vyro) košmaras – tai buitinės svarstyklės. Dažnai tai nebebūna aparatas stabiliam svorio palaikymui ir stebėjimui. Tai patampa kankinimo įrankiu ir daugybė leidžiasi kankinami. Kodėl taip yra? Kodėl tiek daug moterų, vis dar, kiekvieną dieną žiūri į svarstykles, nors jaučia nepasitenkinimą šiuo procesu, jis gniuždo ir dažnai verčia jaustis blogai dėl savęs?

Pirma vertėtų suprasti, kad buitinės svarstyklės pačios niekuo nėra kaltos. Tai tėra negyvas objektas ir jų nereiktų taip sureikšminti savo gyvenime. Šiais laikais kūno kultas yra išskirtinai garbinamas ir visuomenė pasiduoda jo įtakai, tiek vyrai, tiek moterys. Visuomenę kankina mintys, kad svorį reikia reguliuoti, stebėti, tačiau verta pagalvoti – ar tai tikrai turi būti kasdienis procesas? Ar svarstyklės turėtų taip kontroliuoti mūsų gyvenimą?

Pirma verta pagalvoti ar Jums tikrai jos reikalingos? Jei šiuo metu neturite rimto tikslo numesti tam tikrą kiekį svorio, jeigu neturi viršsvorio patys Jums buitinės svarstyklės tiesiog nėra reikalingos. Svarstyklės namuose yra tikrai puikus dalykas žmonėms, kurie aktyviai metą svorį, sportuoja, turi daug papildomų kilogramų, kurie kenkia gyvenimo būdo kokybei ar sveiktai. Tokiems žmonės svarstyklės patampa geriausiu draugu, jos padeda stebėti procesą, rodo pasiekimus ir suteikia pasitenkinimo. Tačiau, jeigu Jūs neturite rimto poreikio mesti svorį, pagalvokite, ar svarstyklės tikrai yra Jums tokios reikalingos?

Geriausias būdas nebesikankinti kasdien stebint savo kilogramus, kurie nesikeičia jau ilgą laiką, paprasčiausiais svarstykles išmest lauk. Tai yra greitas ir paprastas metodas atsikratyti galvos skausmo. Jūs neprivalote namuose jų turėti ir kasdien svertis, ypač, jei tai sukelia neigiamas emocijas. Ir nors ši mintis atrodo neįtikėtina, to vertėtų nebijoti. Nors ir išmetus svarstykles ir pradžių Jūs jų pasigesite, vėliau, nė neprisiminsite, kad jos kažkada kontroliavo Jūsų gyvenimą.

Sužinokite daugiau apie svarstykles: UAB moris technology

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top