Reiki – alternatyviosios medicinos stebuklai Tavo rankose

Reiki – alternatyviosios medicinos stebuklai Tavo rankose

„Kaip norėsi, taip ir bus“ – garsiai šaukia visi, kurie tiki savitaiga ir stengiasi pozityviai mąstyti. Pasirodo, jog ne veltui – stipraus tikėjimo ir keleto rankų prisilietimo dėka galima pasveikti nuo pačių sunkiausių ligų ir įkvėpti naujų pojūčių.

Skamba kaip mistika, bet iš tikrųjų tai vienas iš alternatyviosios medicinos būdų, atkeliavęs iš Japonijos ir besivadinantis Reiki. Depresija, galvos skausmas, bloga nuotaika ar net vėžys – bet kokios ligos išgydomos, jeigu naudoji šią techniką, kuri vienintelė yra protu nepaaiškinama, bet oficialiai naudojama gydymo įstaigose. Nereikės keliauti pas žiniuonį į miškus, nes viską galima atlikti sterilioje aplinkoje.

Rankomis palietus svarbiausius mūsų kūno centrus įvyksta stebuklai – susijungia dviejų žmonių energetiniai laukai ir sergančiajam perduodama energija, kuri užpildo problemines ligonio kūno vietas, net nežinant apie ligos pobūdį. Po vieno seanso nuo sunkios ligos iškart gal ir nepasveiksi, bet tikrai išvyksi pailsėjęs ir įgijęs teigiamos energijos. Štai ką gali alternatyvi medicina.

Propaguojantys šį gydymo būdą tiki, jog dėl žmogaus ligų visuomet kaltos blogos mintys ir emocijos – atsikračius jų ir koncentruojantis tik į pozityvų mąstymą, kur kas lengviau pasveikti ir daugiau niekada nebesusirgti. Maža to, žmogus, kuris užsiima Reiki ir tiki visomis ideologijomis, praktiškai nesipyksta su aplinkiniais ir visuomet yra apsuptas darnos ir meilės.

Jeigu tiki, kad meilė iš tikrųjų gydo ir manai, kad galėtum gydyti kitus – per keletą dienų gali tapti specialistu ir tuomet savo rankomis gydyti tiek save, tiek kitus. Tiesa, tapimas Meistru gali šiek tiek užtrukti – tik įgijęs daug praktikos gali siekti aukštesnių laipsnių ir seminarų metu išmokti ne tik naujų žodžių, bet ir suprasti jų reikšmę. Bet argi neverta šiek tiek pasistengti vardan didesnio titulo?

Atsiliepimai išbandžiusių skamba tikrai puikiai – visiškai nebetekę gyvenimo džiaugsmo žmonės tarsi atgimsta iš naujo, su dideliu užsidegimu pradeda judėti pirmyn ir visą gyvenimą lieka dėkingi tiems, kurie rankų prisilietimais daro stebuklus. Skamba įkvepiančiai, bet gal visa tai – tik panegirikos, skirtos iš tikrųjų neegzistuojantiems dalykams? Pakankamai nerimtai atrodo, kai kiekvienas norintis, staiga tampa ir galinčiu.

Tikėti ar netikėti yra kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Kaip ir visur, taip ir alternatyvioje medicinoje galima surasti ir labai gerų specialistų, ir apsišaukėlių, tad labai svarbu iš anksto pasidomėti ir ypač šiuo atveju, labai tikėti. Kai nebelieka kitų sprendimo būdų, visuomet reikia į kažką atsiremti. Galbūt Reiki gali būti naujas tavo gyvenimo įkvėpėjas?

Scroll to Top