karpų šalinimas

Karpų šalinimas: svarbiausia kantrybė

Karpos. Vien pavadinimas skamba labai nemaloniai. Jos gali būti labai varginančios, kadangi neturint tinkamo vaisto, karpų šalinimas gali būti ilgas ir nemalonus. Jei esate prislėgtas ir varžotės savęs dėl karpų ant Jūsų rankų, veidų, kojų ar kitos kūno dalies, ši informacija apie karpų šalinimą yra būtent Jums.

Karpų šalinimas su medicininėmis priemonėmis gali užtrukti nuo kelių savaičių iki kelių metų. Svarbiausia būti kantriems. Karpas sukelia tas pats žmogaus papilomos virusas (ŽIV), kuris sukelia AIDS, todėl gali praeiti nemažai laiko, kol Jūsų imuninė sistema visiškai apsivalys nuo šio viruso.

Labai efektyvus karpų šalinimo būdas yra su salicilo arba 100 proc. trichloracto rūgštimi. Pirmieji požymiai pasimato po 5 savaičių. Užpilkite rūgšties ant vatelės ir patepkite ja karpą. Palaukite 5 minutes, kol rūgštis išdžius/įsigers. Tuomet pakartokite veiksmą. Po kurio laiko toje vietoje oda taps negyva ir lengvai nusilups.

Naudokite lipnią juostą. Tyrimai parodė, kad ant karpos užklijavus lipnią juostą, ji neleidžia odai kvėpuoti ir karpa po kurio laiko nudžiūna. Tiesa, tai trunka labai ilgą laiką – iki 6 mėnesių. Dėl šios priežasties žmonės netiki šio gydymo sėkme.

Kantaridinas. Tai greitai veikianti cheminė medžiaga, kuri išdegina karpą. Deja, ji yra labai brangi ir gali kainuoti apie keletą šimtų eurų, bet rezultatai matomi jau tą pačią dieną. Tiesa, prieš naudodami šį preparatą pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.

Taigi, karpų šalinimas nėra toks sudėtingas dalykas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tačiau svarbiausias dalykas – kantrybė.

Daugiau informacijos apie karpų šalinimas skaitykite čia https://www.lazeriniscentras.lt/lt/paslaugos/karpu-salinimas

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top