Per kančias į žvaigždes – alternatyvi medicina dar turi kuo nustebinti

Per kančias į žvaigždes – alternatyvi medicina dar turi kuo nustebinti

Baisu, kai seselė ima kraują iš piršto ar iš venos tyrimams? Skauda, kai suleidžiami vaistai nuo skausmo? O kaip jaustumėtės tuomet, kai į jūsų kūną vienu metu būtų įsmeigtos net kelios adatos?

Tokiu principu veikia vienas iš alternatyvios medicinos gydymo būdų – akupunktūra. Mūsų kūne egzistuoja specialūs taškai, kuriuos sudirginus pradeda vykti tikri stebuklai. Įsmeigus adatas į tinkamas vietas, paveikiami tam tikri nervai, kurie savo ruožtu paveikia gydomus organus. Sakoma, jog tokiu būdu organizmo turima energija yra paskirstoma po visą kūną taip, kad pagerintų savijautą ir leistų ligoniui greičiau pasveikti.

akupunktūra
Nors alternatyvios medicinos kritikai teigia, jog toks gydymas veikia tik kaip placebo efektas ir iš tikrųjų jokių gydomųjų savybių neturi, įdomu, kaip jie paaiškintų faktą, jog pirmiausia akupunktūra buvo naudojama negalioms gydyti ir tik visai neseniai buvo išsiaiškinta, jog galima pasveikti ir nuo kitų ligų.

Atsiliepimai iš tiesų geri – moterims po daugybės bandymų galiausiai pavyksta pastoti, akupunktūros pagalba galima išgydyti ir žalingus įpročius: rūkymą, alkoholizmą ar net per didelį polinkį valgyti. Jeigu patiems nepavyksta susitvarkyti su savo ydomis, tą padaryti padės alternatyvi medicina.

Tereikia iškentėti šiek tiek skausmo, nebijoti adatų ir tuomet bus galima tikėtis maksimalių rezultatų. Alkoholio vartojimas gydantis akupunktūra yra visiškai netoleruojamas, o papildomų vaistų vartojimas gali sukelti nemalonius šalutinius poveikius, tad visuomet reikėtų pasikonsultuoti ir su savo gydytoju.Per kančias į žvaigždes – alternatyvi medicina dar turi kuo nustebinti
Baimintis, kad adatą į jūsų kūną gali smeigti bet kas, tikrai nederėtų – pagal Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos įsakymą, akupunktūrą gali propaguoti tik diplomuoti gydytojai, turintys licenciją ir baigę papildomus kursus. Laikantis visų saugumo reikalavimų, į jūsų kūną bus smeigiamos vienkartinės adatos, tad tikrai daug didesnė galimybė, kad pasveiksite, o ne kuo nors užsikrėsite.

Kaip beveik visi alternatyvios medicinos gydymo būdai, akupunktūra naudojama tuomet, kai nebelieka vilties išgyti tradiciniais būdais. Po truputį ilgėja sąrašas ligų, kurias galima išgydyti būtent šiuo metodu ir tai jau yra įrodyti klinikiniais tyrimais.
Be didesnio streso į akupunktūros meistrą galima kreiptis sergant depresija, jaučiant veido, galvos ar skrandžio skausmus ar net norint atlikti vaisiaus padėties korekciją.

Tokių akupunktūros pagalba išgydomų ligų sąrašas tikrai labai ilgas, tad jeigu kažkas iš tiesų neramina, o tradicinė medicina ir vėl nuvylė – gal pats laikas išbandyti alternatyviąją?

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top