Kaip mesti rūkyti?

Kaip mesti rūkyti?

Jeigu jums vis dar kyla klausimas, ar iš tiesų verta mesti rūkyti, tokiu atveju, akivaizdu, kad abejoti daugiau nereikia, rūkymas iš tiesų jums kenkia dėl ypač įvairių priežasčių – greičiau sensta oda, gelsta dantys ir nagai, didėja įvairių ligų tikimybė. Taigi, rūkymo verčiau atsisakyti, o tai padaryti galima įvairias būdais. 

Ko gero, svorio norintys numesti žmonės ne vieną kartą girdėjo patarimą, kad, jeigu norisi valgyti, tereikia išgerti vos porą stiklinių vandens ir alkis nuslūgs. Gera žinia ta, kad lygiai tokį patį patarimą galima taikyti ir tuo atveju, kai kalbame apie norą mesti rūkyti. Taigi, kas kartą, kai pajaučiate norą sutraukti vieną kitą cigaretę, tai tokiu atveju tiesiog išgerkite vandens. Ir ypač džiugina tai, jog pasitelkę vandenį, iš tiesų jūs gausite dvigubą naudą. Visų pirma, būtina akcentuoti, kad ne tik sumažės noras rūkyti, bet ir taip pat papildysite savo organizmą vandeniu, kuris mums yra reikalingas dėl daugybės priežasčių. 

Ne paslaptis, kad kai leidžiame laiką tokioje aplinkoj, kur žmonės atlieka tam tikrą veiksmą, net kelis kartus išauga tikimybė, kad ir mes tą veiksmą norėsime atlikti. Taigi, jeigu jūsų tikslas yra rūkymo atsisakymas, tuomet reikėtų leisti laiką su tais žmonėmis, kurie šio įpročio neturi.

Taip pat labai svarbu išmokti kontroliuoti savo emocijas. Praktika rodo, kad žmonės itin dažai cigaretės griebiasi tuomet, kai patiria blogas arba geras emocijas. Taigi, jeigu išmoksite jas kontroliuoti, poreikis rūkyti nebebus toks stiprus. Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad šiandien jau yra parašyta ne viena knyga, kurioje taip pat galite rasti nemažai informacijos, jeigu jūsų tikslas yra mesti rūkyti. Na, ir žinoma, taip pat svarbu priminti, kad daug vertingos informacijos galite rasti ir užsukę į http://www.kaunogerbuvis.lt/produktai/elektronines-cigaretes/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top