Mergina su iPhone 7 PLUS telefonu

Kaip sugedęs telefono ekranas kenkia akims?

Šiais laikais žmonės kiekvieną dieną labai daug laiko praleidžia prie TV, telefonų bei kompiuterių ekranų. Suprantama, kad mūsų akys nuo to labai kenčia, tad kaip tik įmanoma pasistenkite gerti kuo daugiau vitaminų, maitintis sveikai, judėti, kadangi tai reikalinga ne tik visam kūnui, tačiau taip pat ir Jūsų regai.

Sudužusio ekrano įtaka akims

Kadangi žmonės vis daugiau laiko praleidžia prie telefonų, kurių ekranai kur kas mažesni nei kompiuterių, labai svarbu užsitikrinti, kad ekranas bus reikalingo ryškumo, kad nebus deformacijų, matomumas bus geras. Jeigu Jums reikalingas Apple iPhone 7 PLUS remontas, pvz.: ekranų keitimas – tokiu atveju bendradarbiaukite su meistrais. Ir darykite tai kuo skubiau bei deformacijų atsiradimo, kadangi blogas matomumas kenkia Jūsų regai. Svarbiausia, kad iphone 7 PLUS remonto kaina tikrai nėra tokia didelė, kaip kad daugelis galvoja. Svarbiausia ieškoti patikimų meistrų, kurie teikia paslaugas visoje Lietuvoje. Būtent tokie yra Mano-phone specialistai, kurie sugeba mobiliųjų telefonų remonto paslaugas suteikti greitai ir kokybiškai.

Iphone 7 PLUS ekrano keitimas

Iphone 7 PLUS ekrano keitimas reikalingas iškart, kai tik atsiranda gedimas. Svarbiausia atsiminti, kad iphone 7 PLUS ekrano keitimo kaina bus ku kas mažesnė, jeigu gedimas taip pat bus mažas. Paprasčiausiai laiku nesutvarkius mažų įskilimų jie tampa kur kas didesni, o tuomet ir iphone 7 PLUS stikliuko keitimas kainuos kur kas daugiau.

Taip pat reikia atsiminti, kad iphone 7 PLUS stikliuko keitimas bus veiksmingas tik tokiu atveju, jeigu paliksite darbus savo sferos profesionalams. Gana dažnai bandydami sutvarkyti gedimus žmonės renkasi pigiau paslaugas siūlančius asmenis. Vėliau pergyvena, kad gedimai nebūna sutvarkyti, stikliukas neatrodo gražiai.

Kaip sumažinti akių nuovargį?

Jeigu norite, kad akys mažiau vargtų – siūlome ir kuo mažiau žiūrėti į ekraną. Taip pat galima sumažinti šviesos intensyvumą, kuris taip pat dažniausiai degina akis ir žiūrėjimas tampa labai komplikuotas. Galiausiai, atsiųskite specialios programėlės, kurios padeda reguliuoti šviesos intensyvumą ir tuo pačiu išvengti per didelės kaitros ir tuo pačiu varginimo, kuris gali bloginti Jūsų regėjimą.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top