Limfodrenažinis masažas

limfodrenazinis-masazas-75882923

Limfodrenažinis masažas yra plačiai naudojama masažo rūšis visame pasaulyje. Jis atliekamas naudojant tam specialiai skirtą įrangą, aplikatorius. Jie yra užmaunami ant norimų kūno vietų: kojų, rankų, juosmens srities. Aplikatoriai vibruoja, taip sukeldami vibracines bangas kurios ir veikia žmogaus kūną, padidina spaudimą galūnėse. Tačiau įdomu, kuo šis masažas pranašesnis ar galbūt blogesnis už kitokio stiliaus bei pobūdžio atliekamus masažus.
Limfodrenažinis masažas padeda gerinti kraujotaką, stiprina venų sieneles, padeda iš organizmo pašalinti nereikalingus skysčius. Naikina celiulitą bei koreguoja tam tikras kūno linijas, pašalindamas pertekliniais riebalų ląsteles. Stangrina raumenis, atpalaiduoja. Padeda išvengti ligų, tokių kaip varikozė ar trombozė. Be abejonės malšina skausmą: raumenų, sąnarių. Taip pat be visų išvardintų fizinių privalumų tokio tipo masažas dar padeda atsipalaiduoti, gerina emocine žmogau būseną. Verta paminėti, kad tokį masažą galima atlikti namuose, su tam specialiai skirta įranga. Jis yra visiškai saugus. Galite ramiai gulėti lovoje po sunkios darbo dienos ir save masažuoti, nereikia niekur vykti iš namų.
Limfodrenažinį masažą galime palyginti su tailandietiškais masažais. Tokie masažai atliekami rankomis, naudojant aliejus. Tokie aliejai tonizuoja odą bei skatina riebalų ir toksinų pasišalinimą iš organizmo. Taip pat atliekant tokius masažus yra naudojamos žolelės, karšti akmenys, garai. Jų pagalba yra maitinama bei ramina kūno oda, o miklios masažuotojo rankos masažuoja jautriausius kūno taškus, taip mažindamos skausmą, maudimą ir patinimą.
Lyginant šiuos du masažus, sunku įžvelgti labai didelius skirtumus. Abu jie yra išties panašūs atsižvelgiant į teikiamas naudas. Tačiau išskirti galėčiau limfodrenažinį masažą, nes tokio tipo masažą, turint specialų aparatą, gali atlikti namuose, ar net pasiimti su savimi į kelionę. Jis nėra sunkus todėl lengvai eksportuojamas, todėl masažu galite mėgautis beveik visur. Taip pat po sunkios darbo dienos nereikia daugiau nieku vykti, masažą galite daryti tiesiog savo paties lovoje. Na, o atliekant tailandietišką masažą, reikia vykti iki salono, prieš tai rezervuoti laiką, laukti eilėje. Todėl mano manymu, pirmasis masažo variantas yra patogesnis.

Plačiau apie limfodrenažinį masažą namuose: https://biomed.lt/straipsniai/limfodrenazinis-masazas-b81.html

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top