Safyriniai breketai

Safyriniai breketai – optimaliausias pasirinkimo variantas

Breketai – neišimamas ortodontinis aparatas, skirtas tiesinti dantims. Kaip žinia, kiekvienas žmogus nori tiesių dantų, tam ir imasi įvairiausių tiesinimo priemonių. Breketai yra pats geriausias variantas, kurio dėka dantys greitai ir visam gyvenimui tampa tiesūs, o šypsena – kerinti. Tačiau, kokius breketus dažniausiai rekomenduoja ortodontai ir kuo jie visi skiriasi?

Metaliniai breketai – dažniausiai naudojama breketų sistema, dedama tiek viršutiniams, tiek ir apatiniams dantims. Metaliniai breketai yra patys pigiausi, tačiau daugiausiai žalos pridarantys dantims. Metaliniai breketai gali pažeisti emalį, esantį ant žmogaus dantų. Tačiau, užsidėjus šiuos breketus, nešiojimo laikotarpis yra trumpesnis, palyginus su kitomis breketų sistemomis.

Keramikiniai breketai – estetiškiausi iš visų breketų sistemų. Keramikiniai breketai gaminami balti, todėl jų, uždėjus ant dantų, beveik nesimato. Keramikiniai breketai yra brangesni už metalinius, tačiau ne patys brangiausi. Taip pat keramikiniai breketai yra maži ir apvalūs, dėl šios priežasties juos lengviau prižiūrėti, su jais kramtyti maistą.

Safyriniai breketai – yra tikras ortodontų šedevras. Safyriniai breketai gaminami iš monokristalinio safyro ir dėl šios priežasties atspindi šviesą. Labiau yra matomas pats dantis, nei ant jo uždėti breketas – todėl estetiška išvaizda garantuota. Be abejo safyriniai breketai yra patogūs, palyginus brangūs, tačiau netrapūs.

Tiems, kurie turi pinigų ir trokšta estetiško vaizdo – safyriniai breketai yra kaip tik. Šių breketų privalumai yra iš ties verti mokamos kainos.

Scroll to Top