pigmentiniu demiu salinimas

Alternatyvi medicina: pigmentinių dėmių šalinimas

Pigmentinės dėmės – tai plačiai paplitusi problema, ypač savo grožiu susirūpinusioms moterims. Odos pigmentacija pasireiškia kaip tamsios ir šviesios dėmės ant odos, ypač ant veido. Tai labai aktuali problema, dėl šios priežasties pateikiame keletą patarimų, su kuriais pigmentinių dėmių šalinimas tampa paprastesnis.

Pigmentinių dėmių šalinimas citrina ir agurku: du nuostabūs dalykai, kuriuos sujungus gali įvykti stebuklas. Citriną ir agurką sumalkite kartu, gautą masę ryte ir vakare užtepkite ant veido ir palaikykite 20 minučių. Rezultatai turėtų matytis labai greitai. Tiesa, jeigu neturite vietos ar kito produkto, nepergyvenkite. Abu jie veiksmingi ir atskirai.

Pigmentinių dėmių šalinimas papaja: jei savo sode turite šį vaisių nedvejokite. Išspauskite sultis, jomis sudrėkinkite pigmentines dėmes ir po mėnesio pamatysite rezultatus. Papajos fermentas papainas yra naudojamos odos eksfoliacijai – naujų odos ląstelių regeneracijai. Jūs nuolatos savo odai atliksite pilingą bei mažinsite pigmentinių dėmių ženklus.

Pigmentinių dėmių šalinimas actu: jis labai padeda sumažinti odos pigmentaciją, padaryti ją skaisčią. Tiesa, actas yra gana stiprus ir rūgštus, todėl gali pažeisti odą. Dėl to jį vartoti reikėtų saikingai ir atsakingai. Acatas turi gerai traukiančių savybių, todėl padeda pašalinti negyvas ląsteles.

Taigi, darant išvadas galima teigti, jog yra daugybė būdų, kuriais galima sumažinti odos pigmentaciją arba visiškai ją pašalinti. Tereikia netingėti ir oda rūpintis reguliariai, tuomet galėsite džiaugtis oda be pigmentinių dėmių.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top