kaip sumazinti apimtis

Artėja vasara – kaip sumažinti apimtis?

Ateina vasara. Tai metas, kuomet keliausite prie ežerų degintis arba vyksite į draugų vestuves. Dėl šių priežasčių privalote atrodyti nepakartojamai, tačiau pažiūrėjusi į veidrodį Jums kyla tik vienas klausimas – kaip sumažinti apimtis?

Su šia problema susiduria nemaža dalis merginų ir moterų. Tačiau ne visos jos gali sau leisti tik vaikščioti į sporto klubą. O tiesą sakant to ir nepakanka. Norint turėti gražią figūrą reikia suderinti ne vieną faktorių. Pateikiame keturis faktus, kurie padės Jums priartėti prie savo svajonių kūno formų.

Gerkite daug vandens
Nors kiekvienam žmogui išgeriamo vandens kiekis gali skirtis, tačiau rekomenduojama per dieną išgerti bent 2 litrus vandens. Vandens gėrimas padeda išvalyti organizmą nuo nereikalingų medžiagų, o taip pat suteikia sotumo jausmą.

Valgykite penkis kartus per dieną
Dar vienas geras patarimas, kaip sumažinti apimtis. Žinoma, tai visiškai nereiškia, kad per dieną turite suvalgyti tiek, kiek per pietus suvalgo 5 vyrai. Tiesiog, dažnesnis valgymas suteikia ilgesnį sotumo jausmą.

Valgykite mažesnėmis porcijomis
Neprisikraukite maisto tiek, kad viskas būtų keliais aukštais ir bėgtų per kraštus. Valgykite mažiau. Nepamirškite, kad sotumas ateina 20 minučių po valgio.

Sportuokite
Jeigu norite gražių kūno formų, sportuoti teks. Arba bent jau turėti aktyvų gyvenimo būdą. Tai yra svarbu, kad Jūsų kūnas neatrodytų suglebęs.

Taigi, atsakyti į klausimą „kaip sumažinti apimtis?“ neatrodo taip ir sudėtinga, kai žinome šiuos keturis paprastus būdus. Tad užteks kalbų, daugiau darbų.

Scroll to Top