nugaros masažuoklis nuo skausmo

Kokios priemonės šalina nugaros skausmą?

Nesvarbu ar darbe jūs visą dieną stovite ant kojų, aktyviai judate, o gal tik sėdite biuro kėdėje — jūsų nugara kasdien susiduria su didele įtampa ir leidžia jums tai suprasti per maudulius, dieglius ir skausmus. Šie nemalonūs signalai, tai lyg jūsų pavargusios nugaros pagalbos šauksmas ar pavojaus signalas. Nugaros skausmas tai tėra simptomas, kurį gali sukelti daugybė veiksnių. Kai maudžia ar diegia nugaros srityje, nereikia pulti gerti vaistus nuo skausmo ar trinti įvairius tepalus. Žinoma, jei skausmas nepakeliamas, skausmą numalšinti reikia, tačiau svarbiausia yra koncentruotis į skausmą sukėlusias priežastis, jas šalinti, bei imtis priemonių, kurios padėtų atpalaiduoti įsitempusius nugaros raumenis ir suaktyvinti užsnūdusią kraujotaką.

Būtent tokiomis dienomis, kai po darbo dienos ar ištisos savaitės, jūsų nugara neleidžia pamiršti, kad ją turite, —  nugaros masažuoklis gali tapti jūsų brangiausiu turtu. Deja, kartais, net jei nugaros skausmai būna labai dažni ir smarkūs — daugelis žmonių paprasčiausiai neturi pakankamai laiko ar pinigų, kad galėtų reguliariai eiti į profesionalias masažo procedūras ar gauti chiropraktinį gydymą. Laimei, yra devynios galybės įvairiausių masažo produktų, prietaisų ir įrangos, kurie gali suteikti jūsų nugarai taip reikalingą pagalbą ir atsipalaidavimą.

Jeigu per dienų dienas sėdite prie stalo, naudodamiesi nugarą masažuojančia kėde galite absoliučiai pakeisti savo savijautą darbe. Taip pat derėtų atkreipti dėmesį į sėdėjimo padėtį, ar ji yra taisyklinga? Sėdint reikia laikyti tiesią nugarą ir išlaikyti stačius kampus tarp nugaros ir sėdmenų, bei tarp kelių.

Nugarą turime tik vieną visam gyvenimui ir jos indėlis į mūsų savijautos ir gyvenimo kokybę yra tikrai didelis. Visi supranta, kad reikia rūpintis savo sveikata, tačiau ne visi ryžtasi imtis konstruktyvių ir nuoseklių veiksmų. Juk reikia tiek ne daug, tik skirti keliolika, o jei įmanoma ir daugiau, minučių per dieną nugaros atpalaidavimui.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top