Kaip poroje vienas kitam suteikti džiaugsmą?

Aktyvus lytinis gyvenimas padeda įveikti stresą ir nuovargį. Kad seksualinis apetitas nedingtų, reikalinga sveika gyvensena, aktyvus laisvalaikis ir turiningas poilsis. Sveikam lytiniam gyvenimui itin kenkia žalingi įpročiai, todėl juos verta šalinti iš savo gyvenimo.

Kas gali pagerinti potraukį seksui?

Nenustebkite, bet vyrams aptemptos apatinės kelnaitės gali tapti jų nevaisingumo priežastimi, todėl yra sveikiau ir naudingiau nešioti laisvas, prie kūno neprigludusias  „šeimyninėmis“ vadinamas kelnaites, nes jos netrukdo kraujotakai, todėl pasitarnauja kokybiškam lytiniam gyvenimui. Vyro erotinius jausmus padeda sužadinti ir tokie augalai, kaip ženšenis, kuris stiprina imunitetą ir tuo pačiu pakelia vyriškų galių lygį, žadina seksualinį apetitą. Lietuvoje tuo tikslu yra naudojamas vietinis augalas pankolis.

Nuo kada vyrams ir moterims pradeda silpti seksualinis geismas?

Kaip rodo urologų pastebėjimai, vyrai suprastėjusiu intymiu gyvenimu pradeda skųstis maždaug šiek tiek praėjus po trisdešimtojo gimtadienio, nes tokiu laiku organizme ima mažėti testosteronas, kuris palaiko seksualinį apetitą ir vaisingumą. Vyrams daug problemų sukelia amžiaus vidurio krizė. Tada ne tik sumažėja testosterono kiekis, bet ir prasideda prostatos problemos, kartais sutrinka endokrininė sistema, prasideda širdies negalavimai.

O moterims seksualinį gyvenimą pradeda gadinti menopauzės laikotarpis, kad ir joms sumažėja ne tik testosteronas, bet ir estrogenas, kuris padeda išsaugoti moters libido ir palaiko lytinių organų veikimą. Šių hormonų trūkumas moterims pasireiškia skausminga sueitimi, kas gesina seksualinį geismą.

Kokie vitaminai ir maistinės medžiagos padeda grąžinti geismą?

Testosterono trūkumas yra tiesiogiai priklausomas nuo vitaminų stygiaus organizme. Pagrindinis pagalbininkas meilės reikaluose yra vitaminas B. Vartojant libido gerinančius vitaminus ir veiksmingus maisto papildus su natūraliosiomis žolelėmis galima išsiversti galima pasiekti puikių rezultatų.O jeigu tai nepadeda, tada į pagalbą ateina tokios priemonės, kaip vaistai seksui pagerinti. Pavyzdžiui, vyrams erekcijos sutrikimus padeda įveikti sildenafilis, kuris yra potenciją gerinančių vaistų sudėtyje. Moterims vertėtų per dieną suvartoti iki trisdešimties miligramų cinko, nes ši medžiaga yra atsakinga už hormoninio balanso stimuliaciją. Be to, naudinga būtų į dienos racioną įtraukti afrodiziakus – kardamoną, imbierą, cinamoną, juodąjį šokoladą, jūros gėrybės ir kt.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top