Priklausomybė seksui: nimfomanijos simptomai

Priklausomybė seksui bei nimfomanijos simptomai – temos, kuriomis drovimasi kalbėti. Tačiau žinoti atsakymus į šiuos klausimus – labai svarbu. Tad, ką vadiname nimfomanija ir, kokie yra jos simptomai?

Kas yra nimfomanija?

Taip yra vadinamas moters lytinis nukrypimas, kuris pasireiškia tam tikrais simptomais. Manoma, kad tokį poelgį gali skatinti tam tikri elementai – prieraišumo poreikis arba nepilnavertiškumo kompleksas. Tačiau kita teorija teigia, kad tai yra pernelyg puritoniškas požiūris į moters seksualumą. Visgi, nimfomanija kartais gali išsivystyti ir dėl psichinių traumų arba fizinių negalavimų. pavyzdžiui, dėl centrinės nervų sistemos ligų. Be to, yra skiriami 4 nimfomanijos tipai: įsikalbėta nimfomanija, klimakterinė nimfomanija ir t.t. Taip pat svarbu akcentuoti, kad skiriama ne tik moteriška, bet ir vyriška nimfomanija. Ji yra vadinama, satiriaziu.

Kokie yra nimfomanijos simptomai?

Nimfomanija pasižymi tuo, kad moteris turi patologinį lytinį potraukį, kuris pasireiškia nesuvaldomu noru lytiškai santykiauti su partneriais. Daugeliui įdomu, ar pastebėjus nimfomanijos simptomus, būtina kreiptis į specialistus. Pastarieji tvirtina, kad pagalba iš tiesų būtina, jei nimfomanijos simptomai pasireiškia taip stipriai ir dažnai, kad tai ima trukdyti įprasto gyvenimo kokybei, profesinei veiklai, blogina santykius su antra puse ir t.t. Taip pat šie simptomai neretai tampa ir itin dažnos partnerių kaitos priežastimi. Istorijoje žinomas ne vienas atvejis, kai moterys, kurioms pasireikšdavo nimfomanijos simptomai, buvo ištekėjusios keliolika ar net keliasdešimt kartų. Jei nimfomanijos simptomai kyla dėl psichologinių, psichinių priežasčių, gali padėti psichoterapija, būdo keitimo technikos, gyvenimo būdo keitimas ir t.t. Taip pat tokioms moterims rekomenduojame padirbėti su savo saviverte, daugiau dėmesio skirti kitoms veikloms ir t.t.

Norite apie tai sužinoti dar daugiau? Daugiau informacijos rasite http://www.tangopc.lt/kategorija/laisvalaikis/striptizo-klubai/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top