Microblading

Microblading – analogų neturinti procedūra

Pasidomėjus, kokia veido dalis yra esminė, formuojant veido bruožus, didžioji dalis moterų atsakytų, kad tai, vienareikšmiškai, yra antakiai. Antakiai ne tik formuoja veido bruožus, bet ir pabrėžia akių grožį ir, apskritai, pritraukia žvilgsnį į moters veidą, o, esant reikalui, atitraukia žvilgsnį nuo ne tokių simetriškų veido dalių – nosies, akių, lūpų.

Kiekviena moteris svajoja apie vešlius, ryškius, simetriškus, gražios formos antakius, kurie tampa veido rėmeliu, tačiau be jokių pastangų tik nedaugelis gali džiaugtis tokiais antakiais. Kitoms reikia gerokai pavargti, kad ši veido dalis džiugintų.

Vienos moterys antakius dažo ir formuoja grožio salonuose, kitos pasitiki savimi ir tai atlieka namuose pačios. Rytais bene kiekviena moteris daug laiko praleidžia priešais veidrodį, kol suformuoja norimos formos ir spalvos antakius. Tačiau šiandien – laikas pamiršti tokius rytus, pamiršti nuolatinį antakių tvarkymą, tačiau pamiršti nereiškia apsileisti.

Šiandien galima rinktis antakių Microblading procedūrą – itin natūralų efektą sukuriantį antakių plaukelių efektą: įpiešti plaukeliai niekuo nesiskiria nuo antakiuose esančių natūralių plaukelių. Mikropigmentacija yra švelni ir neskausminga procedūra, rezultatai matomi iš karto, o išlieka iki 1–3 metų.

Nuo seno ilgalaikio makiažo mikropigmentacija skiriasi kaip diena ir naktis, vienas iš didžiausių skirtumų tas, kad mikropigmentacija yra atliekama nenaudojant aparato: pigmentas įvedamas pieštukiniu įrankiu, į kurį fiksuojasi vienkartinis peiliukas su daugybe (7-21) ypač plonų adatėlių. Adatėlės yra tris kartus plonesnės už naudojamas aparatinėje technikoje, o pigmentas nepasiekia dermos.

Taigi leiskite sau rytais ilgiau pamiegoti ir nesukti galvos dėl nesutvarkytų antakių, rinkitės Microblading procedūrą, kuri leis tobulais antakiais džiaugtis net iki trijų metų.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top