lateksines-pirstines

Lateksinės pirštinės – ne tik gydytojams

Lateksas naudojamas daugelyje sričių pradedant medicina ir baigiant kosmetika. Tai viena iš universaliausių medžiagų, kuri apsaugo paviršius ir tuo pačiu padeda išvengti rankų kontakto su tam tikrais chemikalais. Ne veltui atsiradusios lateksinės pirštinės buvo tikra inovacija, kuri pavergė didžiąją dalį žmonių širdžių. Tai pirštinės, kurias naudoti paprasta, jos tvirtos, o kaina – maža.

Įprasta manyti, kad šio tipo pirštinės dažniausiai naudojamos tik medicinoje. Tačiau tai nėra visiška tiesa, kadangi daugelis moterų namuose visada turi po pakelį lateksinių pirštinių, kurias dėvi atlikdamos tam tikrus darbus.

  1. Lateksinės pirštinės yra gaminamos iš medžiagų, kurias patvirtinto Europos Sąjunga. Jos visiškai nekenksmingos Jūsų rankų odai.
  2. Jos labai puikiai priglunda prie rankų, taigi pamiršite, kad jas turite. Daugeliui žmonių darbas su pirštinėmis kelia diskomfortą, kadangi pirštinės trukdo atlikti tam tikrus darbus. Tačiau tik ne lateksinės pirštinės, kurios taps Jūsų antra oda.
  3. Pirštinės yra labai švelnios, taigi teikia komforto jausmą, kuris Jums leis kur kas geriau jaustis ir maloniai atlikti tam tikrus darbus dėvint pirštines.
  4. Pirštinės yra universalios, tad nereikia ieškoti, kuri priklauso kairei rankai, o kuri dešinei. Dėvėti galite taip kaip Jums patogu.

Šių pirštinių panaudojimo galimybės yra labai plačios. Neveltui jos taip greitai išpopuliarėjo. Paprasčiausiai – jas panaudoti galima visiškai skirtingose sferose!

Namuose naudojamų lateksinių pirštinių paskirtis yra labai įvairiapusė. Viena vertus jos gali būti naudojamos kaip paprasčiausios pirštinės, kurios gali sėkmingai padėti išvengti kontaktuos kad ir su valikliais tuomet, kai yra valomi namai. Kita panaudojimo galimybė yra tuomet, kai piešiate arba atliekate panašius darbus su dažais ir nesinori, kad rankos būtų spalvotos. Dar viena galimybė yra gaminant, kadangi kai kuriems atrodo neestetiška, kad maistas yra liečiamas prie rankų. Na, su pirštinėmis gal ir nėra labai švariau, tačiau kai kuriems atrodo, kad dezinfekcija didesnė. Bet kuriuo atveju – galima džiaugtis, kad panaudojimo galimybs yra plačios ir labai reikalingos.

Ir kad darbas būtų malonus, ir kad rankoms būtų gera.

Scroll to Top