Kaip daryti masažą nugarai?

Kaip žinia, būtent nugara yra viena svarbiausių mūsų kūno vietų – ji dalyvauja ne tik judėjime, bet ir taip pat svarbu pasakyti, kad, jei bus kokių nors šios srities pažeidimų arba, jeigu jausime skausmą, tai bus labai sunku atlikti net ir pačius paprasčiausius veiksmus. Būtent todėl labai atsakingai turime rūpintis savo nugara ir tas rūpestis apima labai daug įvairių dalykų – būtini ne tik tam tikri pratimai, bet ir taip pat svarbu žinoti, kad negalime kelti sunkių daiktų ir t.t. Dar vienas dalykas, kuris irgi gali būti labai naudingas, siekiant geros nugaros būklės bei puikios savijautos, yra nugaros masažas. Taigi, kviečiame apie tai sužinoti daugiau.

Žinoma, svarbu pasakyti, kad itin kokybišką bei profesionalų nugaros masažą gali atlikti tik specialistas. Tačiau turint pradines žinias, galima ir namų sąlygomis atlikti puikų masažą, o tai reikia, kad šeimos nariai galės vieni kitus palepinti ir puikiai jaustis. Taigi ,ką reikėtų daryti ir, ką svarbu žinoti, kad būtų atliktas kokybiškas nugaros masažas tiesiog namuose?

Vienas paprasčiausių dalykų, kurį reikia pasitelkti, norint atlikti nugaros masažą namų sąlygomis, yra tai, kad šis procesas turi būti atliekamas sukamaisias judesiais. Reikia surasti svarbiausius nugaros taškus bei juos masažuoti sukamaisiais judesiais bent po kelias minutes, o vėliau procesą ir vėl kartoti. Taip pat gali galite tiesiog pirštų galiukais braukti per nugarą – taip suaktyvinsite kraujotaką. Beje, labai svarbi kryptis – tai reikėtų daryti nuo juosmens link pečių. Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad labai svarbi yra ir aplinka masažą atlikti ten, kur niekas netrukdytų, taip pat pasirinkti ir foną – ramią muziką. Daugiau informacijos galima rasti http://www.4in.lt/medicina/masazai/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top