Pirmoji pagalba b kategorijų vairuotojams

Pirmoji pagalba b kategorijų vairuotojams

Ne paslaptis, kad daugelis norime turėti teisę vairuoti, nes būtent tokia teisė suteikia daug galimybių; galite ne tik patys keliauti ir greitai bei patogiai nuvykti iš taško A į tašką B, tačiau taip pat galite ir pavėžinti kitus asmenis. Dar daugiau, galite pamiršti ir apie būtinybę nešti sunkius nešulius – naudojantis transporto priemone viskas yra kur kas paprasčiau. Tačiau taip pat nereikia pamiršti ir dar vieno dalyko – tam, kad įgytumėte teisę vairuoti, jums teks atlikti ir tam tikras užduotis. Viena iš jų yra ir ta, kad turite turėti dokumentą, kuris patvirtina, kad gebate suteikti pirmąją pagalbą. Taigi, kviečiame apie tai sužinoti daugiau.

Svarbu pasakyti, kad norint gauti tokį dokumentą, visų pirma, reikia sėkmingai baigti specialius kursus kuriuos organizuoja įvairios sveikatos įstaigos. Gera žinia ir ta, kad į tokius kursus užsiregistruoti galima tiesiog internetu, o tai ypač taupo laiko bei yra labai patogu. Taigi, sėkmingai baigus šiuos kursus, bus suteikiama pažyma, kurios reikės registruojantis į vairavimo teorijos bei praktikos egzaminus „Regitroje“ arba keičiant vairuotojo pažymėjimą. Verta akcentuoti ir tai, kad tokia pažyma galioja iki ant jos nurodytos datos, tačiau, jei data nėra nurodyta, tada laikoma, kad pažyma galioja neterminuotai. 

Dar vienas svarbus klausimas skamba taip: o ko yra mokoma šių kursų metu? Verta akcentuoti, kad šių kursų metu yra išmokstama, kaip elgtis su nukentėjusiuoju iki tol, kol atvyksta greitosios pagalbos darbuotojai. Beje, veiksmai, kuriuos reikia atlikti, priklausys nuo to, kaip smarkiai yra sužeistas asmuo. 

Taigi, būkite atsakingi – jei planuojate lankyti vairavimo kursus, nepamirškite ir pirmosios pagalbos kursų. Dar daugiau įdomių straipsnių rasite https://buitinetechnika24.lt/category/transporto-priemones/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top