Kokiu principu veikia garsų terapija?

Kokiu principu veikia garsų terapija?

Ne paslaptis, kad gyvenime būna ne vien tik šviesių spalvų – gali būti ir itin tamsių periodų. Taigi, nesunku pastebėti, kad įvykus ne itin maloniems, o kartais ir labai skaudiems įvykiams, mūsų emocinė, fizinė ar psichologinė būsena pablogėja ir turime ieškoti sprendimų. Belieka tik pridurti, kad tie sprendimai gali būti labai įvairūs, o vis daugiau populiarumo ir dėmesio sulaukia įvairios terapijos. Viena jų yra ir garsų terapija. Tačiau, ar kada susimąstėte, kokiu principu ji veikia? Kviečiame sužinoti daugiau apie tai. 

Visų pirma, turėtume žinoti, kad mūsų ląstelės reaguoja į vibracijas, kurias skleidžia garsas arba šviesa. Taigi, jei siektume atsakyti į klausimą, kokiu principu veikia garsų terapija, tai būtų galima pabrėžti, kad ši terapija veikia ląsteliniu lygmeniu. 

Tačiau ir tai – dar ne viskas: verta akcentuoti, kad šiandien yra labai daug specialistų, kurie jums galėtų atlikti garso terapiją, tačiau verta rinktis ypač atsakingai. Visų pirma, reikėtų akcentuoti, kad garsų terapija apima labai daug įvairių pasirinkimų, todėl turėtumėte ypač atsakingai įvertinti, kuris iš jų geriausiai pateisintų jūsų poreikius, taip pat verta pasikonsultuoti ir su specialistais. Na, o tuo atveju, kai kalbame apie specialistų pasirinkimą, pirmiausia reikėtų pasidomėti atsiliepimais. 

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad garsų terapija yra tęstinis procesas, taigi, vos vienas seansas tikrai neatneš norimų rezultatų – labai svarbu, kad specialistai įvertintų jūsų situaciją ir nustatytų, kiek seansų reikia iš viso. Taip pat reikia atminti, geriausias rezultatas bus pasiekiamas tuomet, kai bus taikoma ne tik garsų terapija, bet ir kitos priemonės. Na, o dar daugiau naudingos informacijos galite rasti http://www.manomedicina.lt/category/alternatyvi-medicina/garso-terapija/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top