Intymus gyvenimas: kodėl jis svarbus kiekvienam?

Intymus gyvenimas: kodėl jis svarbus kiekvienam?

Pastaraisiais metais vis garsiau ir garsiau yra kalbama apie intymų gyvenimą. Ir, nieko keista, kodėl – jis yra svarbus mums visiems dėl įvairių priežasčių. Kokių?

Geresnė emocinė bei fizinė būklė

Ne paslaptis, kad viskas gyvenime prasideda nuo puikios fizinės bei emocinės būsenos: jeigu fiziškai bei emociškai jausimės gerai, tuomet galėsime įgyvendinti daugelį savo sumanymų. Įdomu tai, kad, kuomet kalbama apie puikų fizinės ir emocinės būsenos palaikymą, paprastai yra minimi tokie sprendimai, kaip subalansuota mityba, sportas, maisto papildai ir t.t. Ir, tai, žinoma, yra ypač puiku, tačiau nereikia pamiršti, kad ir seksualinis gyvenimas tam turi įtakos. Įvairūs moksliniai tyrimai tvirtina, kad žmonės, kurie mėgaujasi kokybišku intymiu gyvenimu, paprastai džiaugiasi ir geresne fizine bei emocine sveikata.

Kuriamas artimesnis ryšys su partneriu

Nors būtų galima išvardinti šimtus dalykų, kurie jus gali sieti su jūs partneriu bei padėti sukurti glaudų ryšį, verta akcentuoti, kad ir intymus gyvenimas vaidina svarbų vaidmenį. Taigi, dar viena priežasčių, kodėl intymus gyvenimas yra labai svarbus, ta, jog būtent jis jums leidžia būti dar artimesniems su jūsų partneriu.  

Taigi, kaip matyti, seksualinis gyvenimas yra labai svarbus dėl įvairių priežasčių, todėl jo nereikia nuvertinti. Priešingai, rūpinkitės šia savo gyvenimo sritimi – pirmiausia bandykite suprasti bei identifikuokite savo poreikius. Antra, jeigu, kas nors jūsų netenkina, būtinai apie tai pasikalbėkite su savo partneriu. Ir, žinoma, patys taip pat raskite laiko išklausyti. 

Na, o, jeigu būtent šiuo metu patiriate rimtų sunkumų arba išbandymų, tai nepamirškite, jog esate tikrai ne vieni – į pagalbą galite pasitelkti knygas, o taip pat – kreiptis į specialistus. Taip pat daugiau naudingos informacijos galite rasti http://www.kaunogerbuvis.lt/seima-vaikai/prekes-suaugusiems/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top