Aliejiniai kvepalai – žmonėms, vertinantiems natūralumą

Aliejiniai kvepalai yra viena iš šiuo metu pasaulyje vyraujančių kvepalų rūšių, kuri išsiskiria savo sudėtimi bei naudojimo būdu. Šios rūšies kvepalai itin tinkami žmonėms, kurie vertina natūralius produktus ir jų teikiamą naudą.

Kokie aliejai yra naudojami aliejinių kvepalų gamybai?

Aliejinių kvepalų gamybai yra naudojami iš įvairių augalų rūšių, įskaitant prieskoninius augalus, išgaunami aliejai. Aliejus, kaip sufleruoja ir šių kvepalų pavadinimas, yra viso aromato pagrindas. Pažymėtina, kad kvepalų aliejai yra visiškai natūralūs. Juose nėra jokių toksinų ir alkoholio. Natūrali aliejinių kvepalų sudėtis garantuoja, kad jie džiūsta ir išsisklaido lėčiau, nei mums visiems įprasti purškiami kvepalai.

Kodėl specialistai rekomenduoja rinktis aliejinius kvepalus?

Specialistai, kalbėdami apie aliejinių kvepalų pasirinkimą, įprastai akcentuoja keletą priežasčių, kodėl šios rūšies kvepalai turėtų būti pasirenkami. Pirmoji priežastis, kodėl verta rinktis aliejinius kvepalus, yra ta, kad šie kvepalai pasižymi ilgai išliekančiu kvapu. Ant pulsuojančių kūno vietų (riešai, kaklas ir kt.) tepamuose aliejiniuose kvepaluose yra itin didelė aromato koncentracija, kas ir sąlygoja žymiai ilgesnį mėgstamo kvapo išliekamumą jais pasikvėpinus.
Antroji priežastis, kodėl verta rinktis būtent aliejinius kvepalus, yra ta, kad jų sudėtyje nėra alkoholio, o tai reiškia, kad jie idealiai tiks žmonėms, turintiems jautrią odą. Natūralios sudėties aliejiniai kvepalai ne tik, kad nedirgina ir nesausina odos, bet ją dar ir pamaitina.
Trečioji priežastis, dėl kurios, pasak specialistų, tikrai nesuklysite, pasirinkę aliejinius kvepalus, yra itin lengvas jų įsigėrimas į odą. Dėl šios savo savybės aromatas ne tik ilgiau jaučiamas, bet ir nenukenčia rūbai. Be to, naudojant tepamus aliejinius kvepalus ženkliai sumažėja jų praradimas: kvėpinantis tradiciniais purškiamais kvepalais dalis jų prarandama purškimo metu, kai jie išsisklaido ore.

Kokios natos aliejiniuose kvepaluose laikosi ilgiausiai?

Nieko nenustebinsime sakydami, kad aliejiniuose kvepaluose ilgiausiai išsilaiko pagrindinės šių kvepalų natos. Pagrindinės aliejinių kvepalų natos atsiskleidžia labai greitai, todėl tikrasis aliejinių kvepalų, kurių platų pasirinkimą galite rasti, sekdami šią nuorodą: https://www.royalsperfume.lt/kvepalai/aliejiniai-kvepalai, aromatas „pasirodo“ tik jais pasikvėpinus.

Scroll to Top