Grožio gija kurianti jaunystę

Estetinės medicinos ir chirurgijos pasaulyje naujovės plinta žaibišku greičiu. Veiksmingas ir inovatyvias procedūras kasdien keičia dar veiksmingesni, modernesni, labiau patobulinti grožio ritualai. Kiekviena moteris svajoja tapti grožio mūza ir atrasti neišsenkantį jaunystės šaltinį. Botulino, hialurono rūgšties injekcijos, mezoterapija ir kitos procedūros leidžia priartėti prie išsvajotų rezultatų taip greitai, tarsi pamojus burtų lazdele. Veido patempimas Miracu PDO siūlais – dar viena, itin veiksminga procedūra, tiesianti grožio giją, išsvajotos, jaunatviškesnės išvaizdos link. Ką reikėtų žinoti, apie šią naujovę?

Miracu PDO siūlai, kas tai?

Miracu siūlai sudaryti iš PDO medžiagos, dar kitaip vadinamos polidioksanono. Ši medžiaga daug metų buvo naudojama kraujagyslių ir širdies chirurgijoje. PDO pasižymi hipoalerginėmis, nesukeliančiomis šalutinių poveikių, savybėmis. Nekenksminga siūlų sudėtis ir akivaizdūs rezultatai lėmė tai, jog PDO siūlais pasitiki ir juos vertina chirurgijos, bei estetinės medicinos profesionalai.

Kokio rezultato tikėtis?

Trumpai tariant, Miracu siūlai suteikia pakėlimo efektą. Šie siūlai padeda atlikti liftingo funkciją veidui, kaklui ar kūnui. Siūluose esanti PDO medžiaga, skatina kolageno gamybą. Atlikus šią procedūrą, oda tampa elastingesnė, įgauna drėgmės ir sutvirtėja. Po oda, PDO siūlai atlieka pagrindinę, odos patempimo funkciją. Jie akivaizdžiai padeda atsikratyti nukarusios odos, gilių raukšlių, sukuria išraiškingesnę formą. Atlikę savo darbą, po 4-6 mėnesių, siūlai tiesiog ištirpsta. Miracu siūlai nepalieka jokių pėdsakų organizme, tačiau odos pakėlimo rezultatas neišnyksta. Net ir ištirpus siūlams, patempta oda galėsite džiaugtis dar ilgą laiką.

Kada reikėtų rinktis šią procedūrą?

Vyrauja mitas, jog liftingo procedūros reikalingos tik garbaus amžiaus žmonėms. Tai nėra visiška tiesa. Veido ar kūno patempimą Miracu siūlais esant poreikiui, jau galima išbandyti sulaukus pilnametystės, nors geriausiais rezultatais po procedūros gali pasidžiaugti vidutinio amžiaus žmonės. Jeigu norite pakoreguoti veido formą, sustabdyti odos senėjimo procesus, patobulinti kūno kontūrus, ši procedūra – puikus sprendimas. Procedūra atliekama neskausmingai ir greitai, ji nereikalauja ilgo gijimo laikotarpio, o rezultatas išlieka iki 2 metų. Plačiau apie šią procedūrą galite pasiskaityti čia: https://grozioakademija.lt/paslauga/veido-ir-kuno-patempimas-miracu-siulais.

Žinių stoka ir neišmanymas, mus dažnai paverčia estetinės medicinos ir plastinės chirurgijos skeptikais. Socialinėje erdvėje dažnai pastebime nuotraukas ar įrašus, kurie byloja apie nenusisekusias plastines operacijas ar ašaromis aplaistytus apsilankymus pas grožio specialistus. Tokie įrašai dažniausiai priverčia atsisakyti, ilgai brandintos, išvaizdos tobulinimo idėjos. Visgi, reikėtų nepamiršti, kad ne itin estetiški rezultatai dažniausiai pasiekiami nekvalifikuoto specialisto dėka. Patikimose estetinės medicinos klinikose dirba tik aukščiausios kvalifikacijos specialistai, kurie atlieka savo darbą preciziškai. Tokiose klinikose specialistai tikrai jaučia saiką ir atlieką procedūrą skoningai bei procedūroms naudojami tik sertifikuoti, patikimi produktai. Tad nebūkime skeptikais. Jeigu jaučiame, kad tam tikra procedūra padės įgauti pasitikėjimo savimi ir gyventi pilnavertį gyvenimą, neieškokime nesėkmingų pavyzdžių, o imkimės veiksmų, kurie padės mūsų svajonę įgyvendinti.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top