Menstruacinės taurelės: klausimai, į kuriuos reikia žinoti atsakymus

Menstruacinės taurelės šiandien yra įvardijamos kaip tikrų tikriausia revoliucija moterų higienoje. Tai – gaminys, kuris visiškai pakeitė moterų higienos įpročius: besinaudojančios menstruacinėmis taurelėmis, taupo savo pinigus, laiką ir tausoja aplinką. Na o tos dailiosios lyties atstovės, kurios dar neišbandė šio gaminio, dažniausiai teigia, kad šio žingsnio nežengė dėl labai paprastos priežasties: informacijos trūkumo.  Tad kviečiame sužinoti atsakymus į svarbius klausimus.

Ar pasirinkus naudoti šį gaminį. bus galima užsiimti aktyvios veiklomis?

Tikrai taip. Menstruacinės taurelės yra sukurtos taip, kad patikimai išsilaikytų nepakeisdamos savo padėties, o taip pat – nekelia jokio diskomforto.. Todėl jų naudojimo metu, drąsiai galėsite užsiimti bet kokia sau patinkančia aktyvia veikla: bėgioti, plaukioti, žaisti tenisą ar leistis į žygius. Dar daugiau, menstruacines taureles reikia keisti kur kas rečiau nei tamponus ar higieninius įklotus, todėl tai yra ypač didelis privalumas aktyviai laisvalaikį norinčioms leisti moterims: galėsite mėgautis patinkančia veikla negalvodamos apie higienos procedūras.

Ar šie gaminiai yra tinkami visoms moterims?

Tikrai taip – šiuo išradimu gali naudotis bet kuri dailios lyties atstovė. Menstruacinės taurelės yra skirtingų dydžių bei formų, taip pat ir skirtingų kietumo lygių, todėl tikrai surasite sau tinkamiausią.

Kaip naudotis menstruacine taurele?

Naudotis šiuo gaminiu labai paprasta: tiesiog perlenkite ją pusiau arba suspauskite, o įkišusios į makštį – atleiskite, tuomet viduje ji įgaus įprastą formą ir patikimai priglus prieš makšties sienelių. Na, o menstruacinei taurelei prisipildžius, ją išimti bus nesunku: priklausomai nuo modelio, gaminys apačioje turi kilpelę arba kotelį. Išėmus turinys pašalinamas, o gaminys – išplaunamas.

Ar jų galima įsigyti internetu?

Tikrai taip – menstruacinės taureles galite pirkti internetu. Cupid.lt – viena iš internetinės prekybos  vietų, kur galite įsigyti šių gaminių. Jūsų laukia labai didelis pasirinkimas menstruacinių taurelių, galimybė greitai bei patogiai lyginti kainas ir gaminių savybes, o taip pat – garantuojamas konfidencialumas perkant. 

Taupykite savo laiką ir pinigus, gyvenkite dar komfortiškiau, kartu su naujos kartos higienos priemonėmis.

Scroll to Top