dainuojanciu dubenu terapija

Dainuojančių dubenų terapija ir masažo galia

Tibeto dainuojantis dubuo yra dubuo, pagamintas iš varpo formos bronzos. Tibete jis taip pat vadinamas apverstu laikrodžiu. Daugelis žmonių mano, kad dainuojantys dubenys turėtų būti pagaminti iš 7 ar 12 metalų lydinių, tačiau nuo senų senovės Tibete dubenys buvo gaminamos iš varpinės bronzos, o kiti metalai daugiausia buvo dėl nešvarių lydinių. Dainuojantis dubenys turi daugiau nei 6000 metų istoriją ir jį vietiniai kunigai naudoja meditacijai.

Ką verta žinoti apie dainuojančių dubenų terapiją

Dainuojančių dubenų terapija yra ir mokslas, ir atsipalaidavimo šaltinis, nes šio garso ir masažo dėka galima ne tik puikiai atsipalaiduoti, medituoti ir pažinti save,savo vidų, patirti nepažįstamus jausmus, bet negana to, dainuojančių dubenų terapija dar ir gydo. Toks mokslas gali padėti išgyti net nuo rūkymo ar depresijos, nes veikiama smegenų sistema, kuri padeda atsipalaiduoti ir priimti teisingus sprendimus.

Nuostabi garso masažo atmaina yra dainuojančių dubenų, kitaip vadinamų tibetietiškais arba himlajietiškais, garso masažas. Dainuojantys dubenys kilo iš Azijos prieš tris tūkstantmečius. Jie buvo gaminami iš kelių metalų lydinio, kurių skambesys, atitinkantis dubens dydį ir formą, iki šiol keri žmones.

Dainuojančių dubenų masažas

Dainuojantis dubuo, dar vadinamas Tibetu, yra mažas gongas. Klasikinis dubens masažas prasideda uždėjus dubenį ant gulinčio žmogaus kūno ir sukeliant vibraciją bakstelėjus ar trinant. Vibracija plinta visame kūne ir sukelia gilų atsipalaidavimą, padidindama mūsų savigydos galimybes, pašalindama užsikimšimus mintyse ir sustiprindama kūno imunitetą. Terapeutas naudoja dubens masažą skausmui, depresijai, kraujotakos sutrikimams ir kt. Tačiau svarbiausias masažo tikslas yra atstatyti kūno harmoniją, atpalaiduoti kūną ir nervų sistemą bei atnešti jį į gilaus atsipalaidavimo būseną. Daugybė žmonių užmigo šio masažo metu, kiti patyrė būklę, primenančią lengvą hipnozę. Turtingas, rezonuojantis garsas sklinda iš dubens lengvo mušimo arba trynimo specialiu prietaisu dėka. Garsas vibruojančiomis bangomis pereina per žmogaus kūną, ramindamas, derindamas ir gydydamas energetinius jo centrus.

  • Dubenų masažas taip pat padeda sumažinti stresą, neurozę ir nemigą. Garso terapeutai tvirtina, kad toks masažas yra veiksmingas gydant migreną, stuburo sąnarius ir netgi padeda mesti rūkyti. Remiantis Rytų medicina, ligos priežastis vadinama energijos tekėjimo kūne kliūtimi. Pakanka atsipalaiduoti energijos tekėjimo kanalui ir  pacientas jausis sveikesnis ir laimingesnis. Tai padaryti padeda dubens masažas, dėl to verta jį išbandyti.

Jei dar nebandėte dainuojančių dubenų terapijos ir masažo būtinai išbandykite ir atraskite ką nors naujo savo gyvenime.

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top