Silk'n face tite

Veido odos atjauninimas su Silk’n Face Tite

Šiuolaikinė grožio industrija naudoja įvairias technologijas veido odos grožiui palaikyti ir atkurti, tad grožio aparatai tampa būtina kasdienės veido odos priežiūros dalimi. Stangri, lygi ir jaunatviškai atrodanti oda – siekiamybė, kuriai trukdo įtemptas gyvenimo ritmas, nepilnavertė mityba, stresas, miego trūkumas. Gyvenimo sąlygas ne visada galime pakeisti arba tie pokyčiai nėra tokie greiti, kaip norėtume, tad odai reikia papildomo rūpesčio. Vienas iš efektyvių būdu grąžinti veido odai puikią išvaizdą – veido odos atjauninimo prietaisas „Silk‘n Face Tite“.

Kaip veikia veido odos atjauninimo prietaisas?

Odos senėjimo požymiams sulėtinti ir sumažinti pirmosioms raukšlelėms skirtas „Silk‘n Face Tite“ veikia tiek odos paviršiuje, tiek gilesniuose jos sluoksniuose. Veido odos atjauninimo prietaisas procedūros metu paskatina tokių odai reikalingų medžiagų kaip kolagenas ar elastinės skaidulos gamybą. Taip oda tampa stipresnė, elastingesnė, ilgainiui šis poveikis pasireiškia raukšlelių sumažėjimu. Be to, tokia procedūra yra veiksminga prevencinė priemonė, siekiant odą apsaugoti nuo pigmentinių dėmių, kurios atsiranda dėl žalingo saulės spindulių poveikio.

„Silk‘n Face Tite“ veikimas yra pagrįstas HTTM technologija. Tai inovatyvi priemonė kovoje su odos senėjimo procesais, kurios saugumas užtikrintas įvairiais bandymais: ši formulė sėkmingai taikyta klinikinių tyrimų metu ne tik veido, bet ir kaklo bei krūtinės zonose, pastebėti teigiami pasikeitimai. Naudojant šį įrenginį, veido odos temperatūra paviršiuje neviršija 43 °C, tačiau vidiniuose sluoksniuose įšyla iki 50 °C. Ši šiluma yra maloniai juntama, tad naudoti šį aparatą jums tikrai patiks. HTTM technologija veikia trimis būdais:

  • Infraraudonieji spinduliai veikia viršutinį odos sluoksnį ir taip pagerina odos struktūrą paviršiuje;
  • Žemo lygio lazerinė terapija pasiekia gilesnius sluoksnius ir paskatina kolageno gamybą;
  • Bipoliniai radijo dažniai įsiskverbia giliai į poodinį sluoksnį ir suteikia odai daugiau elastingumo.

Kas gali naudoti veido odos atjauninimo prietaisą?

„Silk‘n Face Tite“ prietaisas yra saugus naudoti namuose, jis tinka tiek vyrams, tiek moterims. Švelniai veikianti technologija yra tinkama visų tipų odai, visiems odos atspalviams – taigi, šis prietaisas neabejotinai yra tinkamas jums. Kiti įrenginiai dažnai yra pritaikyti tik konkretaus tipo odai, tad „Silk‘n Face Tite“ universalumas yra didelis privalumas, kuris palengvina pasirinkimą.

Pirmieji teigiami pokyčiai pastebimi jau po pirmosios procedūros, kurios metu oda yra paveikiama trimis skirtingais būdais. Tai esminis skirtumas palyginti su lazeriniai aparatais, kurių naudojimas sukelia odos pažeidimo pavojų. Naudojant „Silk‘n Face Tite“ veido oda iš karto po procedūros atrodo puikiai, todėl tai neturi įtakos įprastam gyvenimo ritmui. Taip pat nėra poreikio saugotis saulės spindulių, kas yra būtina atliekant procedūras lazeriu, tad šį prietaisą galima naudoti net ir saulėtą vasarą.

Nors šis aparatas sukurtas veidui, jį efektyvu ir saugu naudoti ir kaklo, dekoltė srityse. Veido odos atjauninimo prietaisas yra tinkamas skirtingoms amžiaus grupėms ir tinka naudoti maždaug nuo trisdešimtmečio. Šilumos terapijos metu oda tampa elastingesnė, sumažėja pastebimo raukšlelės, tad oda atrodo jaunesnė, gaivesnė ir skaistesnė. Tyrimų metu pastebėta, kad per keletą savaičių prietaisas sumažina gilias raukšles paplitusias po visą veidą, paveikia mažesnes raukšleles ir mimikos raukšles.

Namuose procedūras odai atlikti patogu, nereikia vykti į grožio saloną ir derinti savo grafiko su grožio specialistu. Galimybė veido oda pasirūpinti namuose suteikia laisvę planuoti ir visada tinkamai rūpintis savo grožiu. Be to, „Silk‘n Face Tite“ nėra didelis prietaisas, tad jei keliausite, visada galėsite jį pasiimti su savimi.

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top