Dermatologai įspėja: blakstienų dažymas pas profesionalus yra saugus

Dažyti blakstienas tušu daugumai moterų yra kasdieninis ir įprastas procesas. Tačiau vis dažniau moterys teigia jog blakstienų dažymas ir vėliau jų valymais vakarais tampa vis labiau varginantis. Na, o jų nedažant veidas irgi neatrodo pats išraiškingiausias. Taigi ką daryti, kad blakstienos atrodytų išraiškingos, bet prie jų dažymo nereikėtų praleisti tiek daug laiko?

Yra du sprendimai, kuriuos naudojant tušo galėsite atsisakyti. Jie yra:

Dar ir dabar yra moterų, kurios baiminasi blakstienų dažymo ir tiki, kad jis yra kenksmingas, tačiau dermatologai teigia jog blakstienų dažymas, kuris yra atliekamas šios srities specialistų – nekenkia.

Blakstienų dažymo procesas: kaip jis atrodo ir veikia

Tam, kad blakstienos atrodytų tamsesnės ir ryškesnės, prie blakstienų yra klijuojamas dažiklis. Ši priemonė blakstienas padengia natūralia tekstūra, todėl pats dažas nesutrūksta taip, kaip tušas. Dažniausiai blakstienų dažymo procesas trunka apie 15 minučių. Visų pirma, blakstienos yra nudažomos meistrės. Vėliau dažai yra laikomi ant blakstienų dar apie 10 minučių kol dažai įsigeria į blakstienas ir natūralų jų atspalvį padengia tamsiai juoda ar ruda spalva. Šis procesas leidžia kiekviena dieną pabusti su gražiomis, natūraliai tamsiomis blakstienomis. Po jo blakstienos atrodo ilgesnės bei suteikia gilesnį žvilgsnį.

Žinoma, blakstienas galima nusidažyti namuose su “DIY(pasidaryk pats)” rinkiniu, tačiau tai nėra labiausiai rekomenduojama procedūra, kurią galėtumėte atlikti patys. Akys yra jautrus organas. Į jas patekus dažams, akys gali pradėti perštėti, skaudėti.

dažymas

Blakstienų priauginimas

Tai yra dar vienas būdas kaip galite gražų žvilgsnį išlaikyti dar ilgiau. Žinoma, šis procesas trunka ilgiau bei yra brangesnis. Blakstienų priauginimas gali trukti nuo 2 iki 3 valandų. Priklausomai nuo meistrės profesionalumo. Jeigu nudažytos blakstienos išlaiko atspalvį apie 2 savaites, priaugintos blakstienos gali laikytis nuo 3 savaičių iki mėnesio.

Nesvarbu, kurį būdą pasirinksite, jie abu jūsų akims suteiks “pilną” žvilgsnį. O ir tušo naudojimą galėsite pamiršti bent jau kelioms savaitėms ar mėnesiui. Gilus žvilgsnis – mūsų grožio atspindys.

Scroll to Top