ortodontinis gydymas

Dantų gydymas ir tiesinimas: specialisto pasirinkimas labai svarbus

Pajutus veriantį dantų skausmą pernelyg nesureikšminama, pas kokį specialistą patenkama, nes esminiu siekiu tampa noras greičiau tą skausmą numalšinti. Todėl tikslinga dantų priežiūra rūpintis periodiškai ir bent kartą į metus pasitikrinti profilaktiškai. Tokiu atveju, kai nevargina skausmas, galima skirti laiko labai svarbiam darbui – išsirinkti odontologą, kuris rūpinsis Jūsų dantų sveikata ir identifikuos problemas bei sėkmingai jas šalins. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose, pavyzdžiui, Kaune, ortodontų klinikų spektras labai platus, tad pasirinkti nebus lengviausia užduotis. Įvertinkite atsiliepimus apie teikiamas paslaugas, su savo galimybėmis palyginkite paslaugų kainas, atkreipkite dėmesį į klinikoje dirbančius specialistus, jų patirtį ir specializaciją.

Ne mažiau reikšmingas ir ortodonto pasirinkimas, jei nuspręsite pasirūpinti dantų tiesumu ir taisyklingu sąkandžiu. Ortodontė Živilė Neverauskienė teigia, jog neretai būtent ortodontinės problemos yra ta priežastis, dėl ko vengiama šypsotis. O juk šypsena tiek daug reiškia kiekvieno mūsų gyvenime! Ortodontinis gydymas, tinkamai pasirinktas specialistas ir profesionaliai sudarytas gydymo planas suponuoja, kad net itin kreivi dantys ar didelės sąkandžio anomalijos gali būti sėkmingai pakoreguoti, tad šypsena bus kur kas atviresnė, o vaizdas estetiškas. Negana to, nė nereikia sakyti, kaip daili šypsena veikia pasitikėjimą savimi! Ši ortodontė, daug dėmesio skirianti naujovėms ortodontijos srityje, savo darbe taiko patikrintus ortodontinio gydymo metodus, taip pat pažangias naująsias technologijas, didelę naudą gydymui turinčius modernius gydymo būdus. Klinikoje teikiamas įvairus gydymas tiek įprastais metaliniais, tiek safyriniais ar keramikiniais breketais ar kapomis.

Kaune specialistų  pasirinkimas platus

Kaune odontologijos klinikų yra labai daug, nors ortodontijos paslaugos teikiamos ne visose, bet jų pasiūla taip pat didelė. Tai puiku, nes pacientams sudaromos plačios pasirinkimo galimybės, vertinant individualius kriterijus. Rinkdamiesi odontologą ir / ar ortodontą prioritetą teikite patirčiai, pasiekimams ir įvertinkite, kokie gydymo metodai taikomi.

Scroll to Top