Laukiamojo baldai

Kaip išsirinkti gydymo įstaigos laukiamojo baldus?

Projektuojant gydymo  patalpas yra būtina nustatyti vietas, reikalingas paslaugų spektrui teikti, būtinas laukiamasis, pacientų priėmimo kambarys, procedūrų kabinetas. Tai pat būtina įrengti sanitarinę patalpą, tualetus atskirai personalui ir pacientams. Gydymo įstaigos laukiamojo baldai – tai įvairios lankytojų kėdės, minkštasuoliai, kavos staliukai, gali būti įvairių spalvų, tad lengvai pritaikomi prie salono interjero.

Rinkites baldus, kurie yra patogūs

Kartais renkantis baldą pamirštame jo esminę funkciją-  patogumą. Mus užburia baldo gobelenas, spalva ar dizainas, todėl  labai svarbu prieš įsigijant prekę ją išbandyti. Atsisėskite ant sofos ar kėdės, atsigulkite ant čiužinio, tai padės nustatyti komforto lygį. Ekologiški baldai sukuria netik gerą aplinką patalpoje, bet ir yra naudingi sveikatai kokybiško baldo išvaizda ilgiau išliks gera, o kartais su amžiumi net gerės, jis ilgesnį laiką išliks patogus ir funkcionalus.

Kaip išsirinkti laukiamojo kėdes?

Kiekvienas  žmogus yra skirtingas. Žmogaus kūno sandara- ūgis, svoris, figūra yra individualumas. Patogi kėdė turi tenkinti šiuos pagrindinius reikalavimus:

  • Skatinti taisyklingą sėdėjimo poziciją;
  • Tinkamai laikyti juosmenį;
  • Gerai atlaikyti jūsų kūno svorį;

Kokius rinktis registratūros stalus?

Galima rinktis vientisą registratūros stalą arba derinti kelis baldų modulius ir sukurti individualų, jūsų poreikius atitinkantį registratūros stalą.

Dėl ko reikalingos rūbų kabyklos ir kilimėliai?

Laukiamojo klientams turi būti suteikta patogi vieta pasikabinti striukes ir paltus, sudėti pirštines, šalikus ir kepures. Kabyklose ne tik sukabinsit pacientų paltus, tačiau ir sudėsite asmeninius daiktus ant kabyklose įrengtų lentynų. Priimamojo kilimėliai efektyviai sugeria iš lauko atneštą drėgmę bei nešvarumus, neleidžia jiems patekti į patalpą.

Scroll to Top