Mergina tarp gėlių

Kolagenas – vaistas ar papildas ?

Tikriausiai nėra žmogaus, kuris nebūtų girdėjęs apie kolageno teikiamą naudą. Beveik visuose brangesniuose kremuose galima rasti šį ingredientą. Iš tiesų kolagenas yra baltymas, kuris sutinkamas kiekviename organizme ir jam priskiriama daug funkcijų, užtikrinančių gerą išvaizdą bei sveikatą. Jei naudosime kolageną išoriškai, tiesiog tepdami šia medžiaga praturtintus produktus ant odos, tuomet sulauksime efekto tik tose vietose. Geriamo kolageno nauda pastebima visam organizmui.

 

Kolageno teikiama nauda. Pradėkime nuo odos. Pagrindinis baltymas, iš kurio sudaryta oda yra kolagenas, todėl svarbu, kad organizmas gautų jo pakankamai bei būtų sudarytos sąlygos jam gamintis natūraliai, jei norima lygios, gražios odos, kuri pati atsinaujintų ir neturėtų nelygumų. Pakankamai kolageno gaunanti oda pasižymi normalia drėgme, stangrumu ir elastingumu. Ir jei jaunystėje pakanka natūraliai pagaminamo kolageno, tai su amžiumi jo gamyba vis mažėja ir tai atsiliepia išvaizdai. Neabejotina nauda teikiama plaukams. Šis preparatas yra viena pagrindinių plaukų statybinių medžiagų, todėl gali išgydyti suskilinėjančius, slenkančius plaukus, taip pat gali paspartinti jų augimą ir padidinti apimtį. Kolagenas rekomenduojamas sąnarių būklės gerinimui. Jei užtikrinamas pakankamas kiekis šios medžiagos, tuomet neprasideda sąnarių dilimas ir su juo susijusios ligos, skausmai ir negalavimai. Labai svarbu užkirsti kelią problemoms, kol jo dar neprasidėjo. Nesvarbu ar intensyviai užsiimate sportu, ar tiesiog prisižiūrite save.

 

Kolagenas įvairiuose produktuose. Šis produktas gali būti vartojamas įvairiais būdais. Neabejojama jo nauda organizmui, bet skirtingi produktai bei vartojimo tipai turi savų ypatybių.

Geriamas skystas kolagenas parduodamas nedidelio tūrio kapsulėse. Kasdien geriama po atitinkamą kiekį kolageno ir taip įveikiamas kursas. Skirtumas turėtų jaustis net po pirmo kurso, bet rekomenduojama vartoti keletą kursų, jei norima maksimalaus efekto.

Kremas su kolagenu. Derėtų atkreipti dėmesį į grynąjį kolageno kiekį. Daugelis gamintojų naudoja kolageno žinomumą tam, kad padarytų savo gaminį patrauklesnį pirkėjui, o sudėtyje jo rasti pavyksta itin mažai, todėl jis didesnio efekto nepadaro. Reikia susitaikyti, kad tikrai kokybiški produktai kainuos daugiau, o dar geriau kolageną vartoti ne tik išoriškai, tada pajaučiama nauda visam organizmui.

 

Jei norite pagerinti savo organizmo elastingųjų audinių būklę, tuomet nieko geriau, nei natūralus kolagenas nerasite. Jei norima gauti naudos ne tik odai, bet ir visam organizmui, labiausiai tiks Dr. Ohhira skystas kolagenas. Papildų gamintojai pasinaudojo proga ir į šių produktų sudėtį įdėjo kitų vitaminų, mėlynių sulčių, koenzimo Q10, hialurono rūgšties, kad gaminys būtų kompleksiškas ir vieno gaminio pakaktų stipriai teigiamam efektui pasiekti.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top