Mėnesinių pagreitinimas

Kaip pagreitinti mėnesines?

Su mėnesinių problema susiduria kiekviena moteris kiekvieną mielą mėnesį. Nors tai ir natūralus procesas, kurio metu valosi organizmas, visgi kartais jis gali pridaryti bėdų ar sukelti tam tikrų nepatogumų. Mėnesinių metu neretai moterys jaučia spazmus pilve, jų nuotaika yra prasta, skauda galvą, jaučiamas išsekimas, todėl tokie nemalonūs simptomai tikrai nepakelia nuotaikos ir jų metu nesinori nieko veikti kaip tik gulėti namuose. Gerai, kad dailiosios lyties atstovės per amžių amžius sirgdamos mėnesinėmis atrado labai įvairių būdų, kaip jas pagreitinti, kad atostogos ar kitos linksmybės liktų nesugadintos.

Ką daryti, kad mėnesinės pagreitėtų?

Moterys yra atradusios kelis natūralius būdus, kurie gali paskatinti mėnesinių prasidėjimą greičiau. Žinoma, šie būdai veikia tikrai ne šimtu procentų ir ne kiekvienai moteriai, kadangi kiekvienos organizmas yra skirtingas, vienos naudoja kontraceptinius preparatus, reguliariai lytiškai santykiauja, o kitos ne. Visgi, jeigu neturite pasirinkimo ir esate panikoje, nes matote, kad mėnesinės neprasidėjo laiku kaip turėjo, galite pabandyti jomis pasinaudoti.

  1. Užsiimkite seksu. Jeigu turite nuolatinį partnerį ar vyrą, tikrai galite užsiimti seksu. Po lytinio akto moters makštis atsipalaiduoja, o tai gali paskatinti mėnesinių atsiradimą. Šis būdas daugeliui yra veiksmingas, todėl jį tikrai verta išbandyti. O jei nesuveiks, tai bent jau būsite maloniai praleidusios laiką.
  2. Kiek galėdamos sumažinkite stresą. Atrodo, kad streso sumažinimas gydo nuo visų ligų, o taip pat jis gali padėti pagreitinti mėnesines. Streso šiais laikais tikrai netrūksta, todėl, jeigu norite, kad mėnesinės prasidėtų ankščiau, tikrai galite atsigulti į karštą vonią. Įsipilkite į vonią druskų ar vonios putų ir pasileidusios mėgstamą muziką mėgaukite laiku sau. Taip ne tik praleisite maloniai vakarą, bet ir atsipalaiduosite, numušite stresą.
  3. Tropinių vaisių sultys – skanu ir padeda pagreitinti mėnesines. Papajos ir apelsinų sultys – natūralus ir net sveikas būdas paspartinti mėnesines. Vaisiai išties skanūs, o taip pat jie dar vadinami kaip sukeliantys šilumą, todėl išsispauskite natūralių apelsinų ar papajos vaisių sulčių ir mėgaudamosis laukite prasidėsiančių mėnesinių.

Bendravimas, atsipalaidavimas, karšta vonia, sveika mityba ir mankšta – šiomis priemonėmis skatinkite mėnesinių atsiradimą ir tuo pačiu puikiai leiskite laiką.

Scroll to Top