jaunatviskas veidas

Jaunesnė ir gražesnė oda

Grąžinti odai jaunatvišką išvaizdą, sumažinti raukšles, spręsti įvairias estetines problemas padeda apsilankymai pas grožio specialistus – tai žinome visi. Vis dėlto tai nėra vienintelis būdas. Puiki grožio procedūrų alternatyva – veido valymo aparatai, kurie leidžia atlikti salono lygio procedūras tiesiog savarankiškai, namuose. Tai laisvė ir nepriklausomybė rūpintis odos grožiu tada, kai patogu, negaištant laiko, neišlaidaujant ir be jokių trukdžių.

Svarbiausia – tinkamas pasirinkimas

Veido valymo aparatų įvairovė yra gana didelė, tačiau juos galima suskirstyti į keletą tipų pagal naudojamą veikimo technologiją. Tai aparatai su šereliais, skatinantys kolageno gamybą, veikiantys garinės saunos principu arba skirti mikrodermabrazijai atlikti. Taip pat yra siūloma įvairių įrenginių, kurie skirti konkrečiai odos problemai spręsti, pavyzdžiui, efektyviai kovoti su spuoguotumu.

Renkantis veido priežiūrai skirtą įrenginį svarbu tinkamai įvertinti savo odos būklę ir tipą. Darykite tai objektyviai arba paprašykite pagalbos savo kosmetologės. Žinios apie savo odą padės pasirinkti tinkamiausią įrenginį – kokiai odai jis skirtas padės sužinoti veikimo principo aprašymas.

Tinkamas naudojimas – geriausias rezultatas

Negalima pamiršti, kad visą odos priežiūros kompleksą sudaro kosmetinės priežiūros priemonės ir veido valymo aparatas. Dėl šios priežasties svarbu tinkamai pasirinkti ir viena, ir kita, kitaip sistema neveiks. Atkreipkite dėmesį, kad veido odos jauninimui skirti aparatai dažnai yra naudojami su specialiomis priemonėmis, kurios skatina tokių medžiagų kaip kolagenas gamybą. Jei gamintojas numatė, kad prietaisas turi būti naudojamas tik su specialiomis priemonėmis, neeksperimentuokite ir laikykitės nurodymų – tai užtikrins norimą rezultatą.

Visada prieš atliekant procedūrą namuose nusiplaukite rankas, nuvalykite veidą, pašalinkite makiažo likučius. Švara yra būtina, kai kalbame apie odos priežiūrą, nes net ir bakterijų pernešimas nuo savo odos iš vienos vietos į kitą gali sukelti neigiamų padarinių. Po procedūros pasirūpinkite ne tik oda, bet ir naudotu aparatu. Išvalykite jį pagal instrukciją, gausiai tekančiu vandeniu plaukite plaunamas dalis, naudokite antibakterinio poveikio valymo priemones ir nepamirškite pašalinti jų likučių. Kol nenaudojate, aparatą laikykite sausoje vietoje, nuo dulkių apsaugos dėklas ar tik šiam tikslui skirta kosmetinė.

Saikas visada svarbus

Veido valymo aparatas iš tikrųjų suteikia daugybę naudų odai ir, suprantama, šiais privalumais norisi mėgautis kuo greičiau. Dėl šios priežasties dažnai daroma klaida yra pernelyg dažnos procedūros. Nedarykite šios klaidos ir laikykitės rekomenduojamų tarpų. Tiesą sakant, truputį retesnės procedūros visada yra geriau už dažnesnes procedūras. Taip yra todėl, kad odai reikia laiko atsinaujinti, atkurti apsauginį sluoksnį, o galiausiai veido valymas yra reikalingas tik tuomet, kai oda yra užteršta, tad suteikite jai pakankamai laiko.

Persistengimas atliekant procedūras namuose dažnai pastebimas odos priežiūrai skirtų aparatų naudojimo pradžioje. Pavyzdžiui, veido valymo aparatas iš pradžių gali sukelti odos paraudimą ar sausumo jausmą, tačiau tai nereiškia, kad procedūras reikėtų dažninti. Priešingai, suteikite odai daugiau laiko prisitaikyti ir rezultatai bus puikūs. Tas pats pasakytina ir apie kitus aparatus – visada stebėkite odos būklę ir reakcijas, nes oda pati nurodys, kada jai yra reikalinga pagalba iš išorės.

Jei naudojate grožio aparatus, žinote, kad kosmetinės priemonės taip pat tampa veiksmingesnės. Visgi tai nereiškia, kad reikia naudoti didesnį jų kiekį. Net jei kils tokia pagunda, turite jai atsispirti. Pavyzdžiui, per didelis veido kremo kiekis gali paveikti natūralų riebalų balansą odos paviršiuje ar tiesiog užkimšti poras. Saikas visada svarbus, o laikantis rekomendacijų ir taisyklių visada pasiekiama geriausių rezultatų.

Scroll to Top