nėštumo testų kainos

Koks nėštumo testas parodo teisingą atsakymą?

Po nesaugių lytinių santykių moteris dažniausiai pradeda kankinti įkyri mintis, ar aš pastojau. Žinoma, kai vaikutis yra laukiamas – viskas atrodo kur kas drąsiau ir testų darymas būna kur kas lengvesnis. Tuo tarpu nenorinčios pastoti dažniausiai su drebančia ranka atlieka testus. Vienintelis pliusas yra tai, kad testai parodo realią situaciją, tad gavusi atsakymą moteris iškart gali pradėti galvoti, kaip jai elgtis toliau. Nėštumo testų kainos nedidelės (https://biomed.lt/lt/115-nestumo-testai), tad jeigu norite būti visiškai tikra, kad jumyse auga vaikutis – labiausiai rekomenduojame atlikti kelis testus.

Kaip atlikti nėštumo testą?

Labiausiai rekomenduojame testą atlikti ryte vieną savaitę po to, kai turėjo prasidėti mėnesinės. Tai laiko tarpas, kuris geriausiai gali parodyti, ar moteris pastojo, ar ne.

1. Šlapinantis pasiimkite tam tikrą švarų indelį. Galima pasirinkti vaistinėje.

2. Naudokite pipetę su kuria galima paimti lašelį šlapimo.

3. Pipete įlašinkite šlapimo į vietą vietą, kuri nurodyta ant testo.

4. Palaukite kelias minutes ir pamatysite rezultatą.

Pirmieji nėštumo požymiai

Dingusios mėnesinės tikrai nėra vienintelis rezultatas, kurio sulauksite būdama nėščia. Dažniausiai moterys nusiperka testą būtent dėl mėnesinių dingimo, tačiau galima atrasti kur kas daugiau požymių, kurie išduoda, kad moteris gali būti nėščia, kad jai rekomenduotina pasidaryti testą.

  • Kaip jau minėjome, vėluojančios mėnesinės.

  • Jeigu moters krūtys arba speneliai patamsėjo – tokiu atveju ji gali būti nėščia.

  • Galimai atsiranda bėrimas bet kurioje kūno vietoje.

  • Rytais pradeda pykinti.

  • Jaučiamas didelis nuovargis.

  • Jeigu moterius šlapinasi dažniau nei įprastai – galima ji nėščia.

  • Padidėjusi kūno temperatūra taip pat gali būti nėštumo požymis.

  • Net ir vidurių užkietėjimas.

Visi šie požymiai priklauso ankstyvų nėštukių atpažinimui, tad jeigu atitinka bent keli – siūlome pasidaryti testą. Nėštumo testų kainos nedidelės, o atsakymas gali nuraminti arba pradžiuginti ilgam.

Nėštumo testų kainos internete kur kas mažesnės, tad jeigu planuojate pirkti bent jau kelis testus – siūlome naudotis būtent interneto privalumais. Tai patogiausias ir greičiausias būdas gauti realius skaičius.

Scroll to Top