urologo kabinetas

Vyriškų problemų sprendimas urologo/dermatovenerologo kabinete ir namuose

Daugeliui stipriosios lyties atstovų kalbėti apie problemas žemiau juostos vis dar yra tabu. Bet – be reikalo. Į bet kokį sveikatos sutrikimą reikėtų reaguoti nedelsiant, o kreiptis pagalbos patariama pas profesionalus. Tyla dar nieko neišgydė, nesvarbu, kalbama apie peršalimą, plaukų slinkimą ar seksualinę vyrų sveikatą. Daugeliui dėl vienokių ar kitokių priežasčių atrodančios gėdingos problemos neretai rimtai sujaukia įprastą gyvenimo ritmą. Todėl raginame visus jaunus ar vyresnio amžiaus vyrus reguliariai tikrintis ir nuolat saugoti savo seksualinę energiją, jos nešvaistyti su atsitiktiniais partneriais bei rinktis sveikesnį gyvenimo būdą.

Labai dažnai vyrus užklumpa problemos, susijusios su varpos būkle. Kartu su šia problema, atsiranda erekcijos sutrikimai, kitų lyginių organų ligos ir pan. Ligai įsisenėjus be gero lytinės sistemos gydytojo išsisukti nepavyks. Todėl, kad viso to būtų galima išvengti, o urologo ir/ar dermatovenerologo kabinetas būtų aplenktas, patariame laikytis tam tikrų taisyklių, padėsiančių apsisaugoti nuo neigiamų seksualinės sveikatos pasikeitimų.

1. Saugūs lytiniai santykiai.

Bene esminė ir pati svarbiausia sąlyga, norint išlikti seksualiai galingam, tai apsaugos priemonių naudojimas. Paprastas prezervatyvas gali apsaugoti vyriškį nuo tokių rimtų lytinių ligų, kaip gonorėja, genitalijų karpos, chlamidijos, sifilis ar net ŽIV. Patariama turėti vieną pastovią partnerę, kurią gerai pažįstate, ji jums patinka ir nereikia abejoti dėl jos lytinės sveikatos būklės. Labai dažnai atsitiktinis, nesaugus seksas priveda prie vyrams itin skaudžių pasekmių – lytinių ligų, skausmo ir dingusios erekcijos.

2. Širdies ir kraujagyslių ligų prevencija.

Urologo kabinetas labai dažnai tampa vieta, į kurią atvyksta vyrai su sutrikusia seksualine sveikata ir besiskundžiantys blogu širdies darbu. Sutrikęs ritmas, nepilnavertiškai po kūną išnešiojamas kraujas dažnai yra tiesiogiai susijęs su vyriška energija patenkinti moterį. Tam didelės įtakos turi tokios kraujotakos ligos, kaip cukrinis diabetas, bloga mityba ar žalingi įpročiai. Tad saugokite savo širdį, tinkamai maitinkitės, nepiktnaudžiaukite cigaretėmis ar alkoholiu ir

3. Reguliarus ir neagresyvus seksas.

Medikai perspėja, kad per retai ar pernelyg dažnai mylintis irgi gali sutrikti normali vyro potencija. Taip pat per smarkus seksas ar masturbacija žaloja vyro varpą, kuri ilgainiui negali sutvirtėti lytinio akto metu, o kartu su tuo, patiriama visa eilė kitų sutrikimų, tiek sveikatos, tiek psichologinių.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top