Burnos irigatorius

Graži šypsena svarbi kiekvienam, juk net nuo senų laikų ji laikyta tikru grožio ir sveikatos etalonu. Prastai atrodantys, pageltę arba nešvarūs dantys visiems primena netvarkinga žmogų, kuris negali pasirūpinti ne tik kad savimi, bet ir savo dantimis. Žinoma, dantų grožį su laiku darosi sunku išsaugoti, kadangi juos veikia tam tikri faktoriai, kurie nėra susiję su kasdienine dantų priežiūra. Kad turėtume baltus bei sveikus dantis reikia vengti saldaus maisto, gazuotų gėrimų, kavos, žalios arbatos, visko kas gali pažeisti dantų emalį. Tad burnos higiena neapsieina vien su dantų valymu ryte bei vakare. Reikalingas ne tik dantų siūlas, liežuvio šepetėlis, dantų skalavimo skystis, bet ir burnos irigatorius, kurio dėka dantys bus išvalyti kruopščiai.

Burnos irigatorius gerai bei greitai išvalo maisto likučius, apnašas, giliausius jūsų dantų tarpelius. Tokį įrankį matome pas odontologą, kuris norėdamas nuvalyti apnašas su šiuo prietaisu papurkšdamas vandenį nuvalo jas. Tačiau toks irigatorius gali atsirasti ir jūsų namuose, nes būtent namams ir yra sukurti šie prietaisai. Tai lyg turėti profesionalią burnos higienos įtaisą, o pas dantistą net nereikia apsilankyti. Tad higieninį dantų valymą galite atlikti sau ir namuose.

Kodėl reikia prižiūrėti dantis? Tai ne vien dėl baltos šypsenos. Juk neprižiūrint dantų, ant jų kaupiasi akmenys, taip pat įvairios apnašos, kurios vėliau tampa skylutėmis. Dantys genda, o ko pasekoje už jų taisymą reikia mokėti didelius pinigus, o ir skausmas yra didesnis. Tad jei nemėgstate ir norite išvengti dažnų vizitų pas stomatologą, tuomet susirūpinkite dantų priežiūra.

Burnos irigatorius namuose bus nepamainomas pagalbininkas norint išsaugoti dantis sveikus bei gražius, o ir naudoti jį gali tiek jautrius dantis turinys, tiek maži vaikai. Tai išties inovatyvus prietaisas, kuriam nereikia daug vietos, nes galima rinktis ir pastatomą bei kelioninį. Tad jei dar galvojate, kaip praturtinti savo burnos higieną, tuomet rinkitės irigatorių, kuris padės išlaikyti jūsų dantis nepriekaištingai švarius.

Scroll to Top