draudimo paslaugos ir sveikatingumo programa uzsienyje

Kaip Jūsų fizinė būklė gali sumažinti draudimo įmokas? Užsienio patirtis ir sveikatingumo programa.

Visiems yra gerai žinoma, kad žmonės, kurie reguliariai lankosi sporto klubuose ir aktyviai gyvena, gauna iš to naudos, jų fizinė būklė ir sveikata yra žymiai geresnė nei tų, kurie gyvena nejudriai, nesportuoja ir valgo bet ką. Pasirodo, tie, kurie imasi griežto sportinės veiklos rėžimo, ne tik gerina sveikatą ir fizinį pasirengimą, bet ir gali gauti tam tikrą finansinę naudą mokėdami mažesnes draudimo įmokas.

Draudimo paslaugas teikiančios įmonės nustatydamos draudimo sąlygas ir kainą apsvarsto daugybę rizikos veiksnių, tokių kaip fizinė būklė, ūgio ir svorio santykis, bendra sveikata draudimo momentu ir sveikatos istorija praeityje. Jeigu rūkote, turite viršsvorio arba jus kamuoja kokia nors lėtinė liga, tuomet nepretenduojate į mažesnę draudimo įmoką. Tačiau draudimo pramonė vis dažniau skatina žmones aktyviai ir sveikai gyventi. Gera fizinė būklė gali būti apdovanota.

Sveikatos draudimo paskatinimai

Sveikatos draudikai eksperimentuoja su sveikatingumo programomis pagrįstomis skatinamosiomis priemonėmis, kurios, dėl šių kolektyvinių patobulinimų, sumažintų draudimo įmokas. Tokia praktika dar kol kas nėra labai paplitusi ir dar tik populiarėja užsienyje. Keletas užsienio sveikatos draudimo kompanijų skina kelią šioms naujoms programoms, kurios skatina žmones rinktis sveiką gyvenimo būdą, kuris gali vesti į mažesnes draudimo išlaidas.

Šias sveikatingumo programas vykdančios draudimo kompanijos bendrai (visais aspektais) įvertina grupės žmonių savijautą ir tada koreguoja narių įmokas: kai mato sveikatos, bendros fizinės būklės pagerėjimą — mažina draudimo įmokas. Šių sveikatingumo programų įgyvendinimui draudikai naudoja sekimo programas, kurios, skirtingais intervalais, matuoja kiekvieno asmens kūno masės indeksą, kraujo spaudimą ir cholesterolio lygį. Užsienio praktika rodo, kad milijono žmonių, įtrauktų į šį bandymą, duomenys rodo, jog bendroji jų fizinė būklė gerėja.

draudimo paslaugos ir sveikatingumo programa uzsienyje2

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top