Akiniai nuo saulės - ne tik įvaizdžiui formuoti

Akiniai nuo saulės – ne tik įvaizdžiui formuoti

Akiniai nuo saulės – būtinas vasaros sezono atributas. Jie įtraukiami praktiškai į visus „privaloma turėti“ sąrašus ne tik dėl to, jog gražiai atrodo ir padeda formuoti įvaizdį – akinius nuo saulės būtina turėti kiekvienam, besirūpinančiam savo akimis.
Nors labai mylime saulės vonias ir norime jomis džiaugti kaip įmanoma dažniau, į saulę vis dėl to reikėtų žiūrėti pro specialius stiklus – tiesioginiai saulės spinduliai gali sukelti didelių regos sutrikimų, kadangi yra itin kenksmingi.

akiniai nuo saulės
Prieš vykstant į optiką išsirinkti pačių gražiausių, reikėtų pagalvoti ir apie tinkamą apsaugą. Kuo šviesesni akinių stiklai, tuo mažiau saulės spindulių jie sulaiko, tad nors ir nesinori saulėtą dieną paslėpti taip kruopščiai padažytų akių, vardan geresnio regėjimo vis dėl to reikėtų tai padaryti.
Rėmelius galima rinktis pačius keisčiausius, tačiau stiklo spalva turėtų būti kuo tamsesnė – tokiu atveju Jūsų akys bus labiau apsaugotos. Pats geriausias variantas šiuo atveju yra pilkos spalvos stiklai, kadangi būtent ši spalva gali sugerti visą spalvų spektrą.

Akiniai nuo saulės - ne tik įvaizdžiui formuoti
Ypatingai svarbu tinkamus akinius nuo saulės išsirinkti vairuotojams – įprastiniai akiniai dažniausiai vaizdą tik pritemdo, o vairuojant reikalinga maksimali apsauga. Optikoje reikėtų paprašyti poliarizuotų lęšių – jie geriausiai tiks vairavimui ir neleis Jus sukelti eismo įvykių sumaišant spalvas. Tikriausiai nenorėtumėte stovėti per žalią šviesoforo signalą, ar įvažiuoti į kitą automobilį, kai iš tiesų šiuo metu Jums dega raudona.

Akiniai nuo saulės - ne tik įvaizdžiui formuoti
Ne ką mažiau svarbu, jog akiniai Jums būtų patogūs – nespaustų smilkinių ir atitiktų nosies formą. Vasaros laikotarpiu su jais teks praleisti nemažai laiko, tad net neverta sakyti, kokį diskomfortą teks patirti, jeigu kas kelias minutes teks akinius pasitaisyti.
Akinių nuo saulės įsigijimas bus daug paprastesnis, jeigu nutarsi juos įsigyti optikoje arba kitoje specializuotoje vietoje – kvalifikuoti darbuotojai galės plačiau papasakoti apie stiklų skaidrumą ir padės išsirinkti geriausią variantą. Be to, čia galėsite būti garantuoti, jog įsigijote kokybišką prekę, kurios stikluose tikrai yra nuo kenksmingų saulės spindulių apsaugantis filtras.

Akiniai nuo saulės - ne tik įvaizdžiui formuoti
Jeigu nutarsite per daug neinvestuoti į šią prekę ir akinius pirksite iš gatvės prekeivių, didelė tikimybė apsigauti – dažniausiai jų pardavinėjami akiniai yra plastikiniai, be specialių stiklų, tad nors saulės spinduliai ir nevers Jūsų kaskart prisimerkti, akys bet kokiu atveju patirs nemažai žalos.
Šiais metais dar neįsigijus veiksmingų akinių nuo saulės, per daug nusiminti nereikėtų , kadangi vis dar nevėlu tai padaryti – tereikia nuvykti pasikonsultuoti į artimiausią optiką ir išsirinkti patinkantį modelį.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top