Seksopatologas padės įveikti jus užklupusias bėdas

Kiekvienas žmogus per gyvenimą susiduria su vienokiomis arba kitokiomis ligomis. Atsiradus pirmiesiems ligos simptomams, labai svarbu kuo skubiau kreiptis į gydytoją. Tačiau ką daryti, jeigu nežinome kokie simptomai pranašauja tam tikras artėjančias ligas ir į kokį gydytoją reikia kreiptis pagalbos? Šiame straipsnyje trumpai bus supažindinama su seksopatologo teikiamomis paslaugomis.

Seksopatologas – gydytojas, kuris gydo įvairius lyties organų sutrikimus, taip pat moters ir vyro psichofiziologinį neatitikimą. Lytinės sistemos sutrikimų būna pačių įvairiausių, pavyzdžiui: negaluoja šlaplė, atsiradęs prostatitas, nepakankama erekcija, sutrikusi potencija, sutrikęs sėklos išsiliejimas ir kita. Pajutus tokius simptomus, kaip pavyzdžiui, erekcijos sutrikimas, būtina kuo greičiau kreiptis į seksopatologą, kuris nustatys šios ligos priežastis ir padės ją išsigydyti.
Seksopatologas konsultuoja ir padeda įveikti bėdas poroms, kurioms atsiradusi intymumo krizė. Lytinį aktyvumą gali veikti įvairūs dalykai. Kimbančios ligos, netinkama mityba, pervargimas, nemėgstamas darbas, depresija – tie faktoriai, kurie tikrai mažina norą mylėtis su savo antrąja puse. Tam, kad išgyventumėte atėjusią krizę reikia daryti tai, kas atpalaiduoja ir ramina, pavyzdžiui: klausytis muzikos, plaukioti, daug juoktis, atsiminti akimirkas, kurios suteikia malonius prisiminimus. Tačiau, jeigu toks gydymo periodas būna per ilgas, būtina kreiptis į seksopatologą. Patariama ateiti kartu su savo antrąja puse, nes taip gydymas dažnai būna efektyvesnis, o rezultatai – matomi daug greičiau.
Nereikia ir negalima kęsti skausmų, galvoti, kad lovoje ištikusios problemos yra laikinos ir, kad tai tik toks laikotarpis. Būtina saugoti save, nes laiku nesusiėmus, padariniai gali būti tragiški.

Dėl seksologo, urologo ar dermatovenerologo konsultacijos galite kreiptis į Homo Sanus kliniką

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top